Patterson Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Przedstawiam galerię gotowego wozu. Model to Tamiya 1/35 z kilkoma przeróbkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Powiedzieć piękne to obraza dla Twojego dzieła. To jest spektakularne (szczególnie zielenina). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Robi naprawdę ogromne wrażenie. A zielsko jest fenomenalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Piękna jaga. Szczególnie podoba mi się rdza w twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teciak102 Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Świetne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam! Ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Model piękny, wręcz rewelacyjny! Ps. Następną razą daj mniej tego czegoś na kółka. Sorry, ale dla mnie wygląda to jak mokry popiół z grilla po smażeniu karkówki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Świetnie wykonany model Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Ps. Następną razą daj mniej tego czegoś na kółka. Sorry, ale dla mnie wygląda to jak mokry popiół z grilla po smażeniu karkówki.... No coś Ty? Właśnie te zaschnięte błoto jest najlepsze. Przynajmniej mnie się bardzo podoba. Ja przez to widzę i wyobrażam sobie po jakim syfie musiała jeździć i wygląda według mnie naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam! No coś Ty? Właśnie te zaschnięte błoto jest najlepsze. Przynajmniej mnie się bardzo podoba. Ja przez to widzę i wyobrażam sobie po jakim syfie musiała jeździć i wygląda według mnie naturalnie. To tylko moja subiektywna ocena. Model jest świetny! Zwalił mnie z krzesełka i te błoto zasadniczo nie wpływa na moją ocenę. Po prostu nie "leżą" mi zabłocone modele... Jeszcze raz: Model jest rewelacyjny i tyle. Błoto mi się nie podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Model klasa. Osobiście bardziej zróżnicowałbym kolorystycznie zacieki na kadłubie i dodałbym trochę rdzawych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dombeer Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Najładniejsza Jagdpantera jaką kiedykolwiek widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Bardzo ładny model, jeden z lepszych jaki ostatnio pojawił się na forum. Ja osobiście czekam z niecierpliwością na Pudla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 29 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Dzięki za uwagi, na krytykę jestem zawsze otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Piękny model,gratuluje fotki admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 yyyyy.......... to co to ja miał napisać ? a no że ładna bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 gratki Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 1 Maja 2013 Autor Share Napisano 1 Maja 2013 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 1 Maja 2013 Share Napisano 1 Maja 2013 rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen75 Napisano 1 Maja 2013 Share Napisano 1 Maja 2013 Model taki, jak lubię - nie wygląda jakby go dorwali złomiarze, albo jakby stał dwa lata na autohandlu pod chmurką, a jednocześnie nie jest taka z niego "nówka". Idealna proporcja. Mimo, że niemczyzna mnie nie kręci, to obejrzałem z wielką przyjemnością. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 Co tu gadać, wyższa szkoła. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 Dzięki za uwagi, na krytykę jestem zawsze otwarty. Otwarty na krytykę tak ? No to masz: nie lubię tych poniemieckich rupieci ale w Twoim wykonaniu nie mam wyjścia. Model MUSI mi się podobać. Warsztat masz opanowany do granic możliwości. Model petarda. Aż miło patrzeć. Gratuluje i czekam na następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 7 Maja 2013 Autor Share Napisano 7 Maja 2013 Hehe, dzięki Paweł. Nie bój żaby, może trochę Cię pocieszy, że na półce leży KZKT z Trumpka. Jakoś niedługo może go wezmę w obroty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 Hehe, dzięki Paweł. Nie bój żaby, może trochę Cię pocieszy, że na półce leży KZKT z Trumpka. Jakoś niedługo może go wezmę w obroty. Nie może tylko na pewno . Czekamy na warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Wspaniały!! nad zdjęciami naprawdę można na długo długo zawiesić oko. Zielenina fantastyczna. Aż człowiek chciałby wsiąść w tę maszynę i wziąć udział w ostatecznym starciu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moonraker Napisano 10 Maja 2013 Share Napisano 10 Maja 2013 Świetny. Ale jak dla mnie błoto na kolach, listowie itp ma sens tylko wtedy gdy model jest cześcią jakiejś dioramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi