Jarekk Napisano 5 Października 2013 Share Napisano 5 Października 2013 Model po reaktywacji wygląda ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 6 Października 2013 Autor Share Napisano 6 Października 2013 Korzystając z chwili wolnego zabrałem się za podstawkę. Oto materiały jakie użyłem: Wyszło tak, nic specjalnego, ot taki sielankowy klimacik A tak prezentuje się całość: Mam nadzieję, że wyszło znośnie, nigdy nie byłem dobry w robieniu podstawek. Teraz czekam aż wszystko podeschnie. Zastanawiam się czy malować trawę, czy zostawić jak jest? Jak sugerujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Trawę zostaw jak jest Krzaki zrobione z chrobotka można by podmalować nieco, reszta jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Moim zdaniem zbyt sielankowo, przydało by się trochę przyciemnić roślinność, to by dało troszku mroczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 A że ramka ... to nikt nie zauważył ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 7 Października 2013 Autor Share Napisano 7 Października 2013 A że ramka ... to nikt nie zauważył ?Pzdr Wiem ,że ramka ciulowa. Taka się trafiła, taką wykorzystałem. Do robienia kolejnych podstawek muszę wyposażyć się w balsę i tym "obklejać" teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 16 Października 2013 Autor Share Napisano 16 Października 2013 Wymieniłem lipne krzaczory Teraz lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 z tymi krzaczorkami dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 Z tym krzakami dużo lepiej. Trochę może popracowałbym nad ich usytuowaniem. Trochę tak za symetrycznie pokładzione (też mam z tym problem, że u mnie zawsze wszystko od linijki ). Na przykład przy jednym wyższym dwa mniejsze koło siebie, dalej jeden malutki, albo między te dwa duże dać jeszcze coś niskiego, tuż obok wysokiego. Unikałbym też tych kamieni. Fajnie, że udało się reanimować Shermana , bo to ładniutki model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Października 2013 Share Napisano 17 Października 2013 Po wypadku jest dobrze. Ale ramka faktycznie kiepska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 18 Października 2013 Autor Share Napisano 18 Października 2013 Co do ramki, to może poprawię to jeszcze jakąś bejcą. Na tą chwilę zabralem się za figurkę. Jest taka sobie, ale na razie i tak nie potrafię figur malować, więc nie będę inwestował. Jedynie co to dorobiłem słuchawki, te z zestawu były do niczego. Tak to wygląda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Października 2013 Share Napisano 19 Października 2013 Zdaje się ze już tego kolesia gdzieś widziałem - chyba u mnie w Grancie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 19 Października 2013 Autor Share Napisano 19 Października 2013 Zgadza się. Figurkę podwędziłem z Granta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi