moralezz Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Mój ostatni ulepek - MiG-21 Bis z zestawu Eduarda (Weekend) + kokpit Aires + kalki HDL i trochę swoich dodatków. Świetnie spasowany i bardzo przyjemny w budowie. Babol z mojej strony to: nie ten typ wiatrochronu dla tego konkretnego egzemplarza i krzywo położone jedno z godeł na stateczniku pionowym (więcej pewnie wyłapią Wasze fachowe oczy ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 (edytowane) Nieee...no chciałbym robić tak "perfekcyjne modele"...POPROSTU PRZEPIĘKNY TEN MIG. Edytowane 17 Maja 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Malutka uwaga - brakuje odgromników na skrzydłach. Ale to pikuś, model cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Jakoże Babie Doły mam niedaleko, wszelakie Migusie mi są lube Fajny, weź go przywieź w listopadzie do 3miasta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbychm Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Rewelacja, jest się na kim wzorować Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Bardzo ładny model. Wyważony, miły dla oka. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 MiG zankomity, wspaniałe wykonanie . Jedno co mi się nie widzi to szachownice, HDLowskie mają zdecydowanie za wąskie obwódki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Moim zdaniem najładniejsza wersja tego samolotu i do tego w ulubionym malowaniu! Podoba się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Wyborny! (Ciągle mi sie wydaje, ze edek troche skrocil biska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Fajny i na wysokim poziomie wykonany Co do błędów, to każdy z nas je popełnia, ale nie każdy potrafi się do nich przyznać. Mój czeka w pudełku w wersji Profipack, ale na razie boję się go ruszyć. Umiejętności za małe więc mógłbym coś sknocić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Świetny model z szachownicą. Gratuluję pięknej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi