temir 2 Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Witam! Finał! Przebieg prac nad budową modelu można obejrzeć sobie tutaj: viewtopic.php?f=87&t=37480 A oto rezultat: Życzę miłego oglądania i zapraszam do komentowania! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 TEMIR AKBAR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 kurcze, ale to musi być maleństwo już M3 Stuart w 1:72 to maluch. Podziwiam wykonanie i podstawkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Wielkie brawa prześliczny szkrabek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Obserwowałem od początku. Model po prostu: Tyle powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Piękny . I ta skala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Piękna praca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Duże dzieło w małej skali. Naprawde można pomylić z 1/35. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Piękny maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Zawsze podobały mi się Twoje prace ale ten szkrab powala. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Pięknie to wyszło, jest w nim coś co przyciąga wzrok. I bardzo podoba mi się wykonanie terenu. Gratuluje pracy, miło się oglądało Twój warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 widziałem dzisiaj na żywo model prześliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Faktycznie, na żywo jak żywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 3 Czerwca 2013 Share Napisano 3 Czerwca 2013 Też widziałem na żywo. Niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2013 Witam! Bardzo się cieszę że model się podoba Sz. Publiczności! Znalazl równiez uznanie w oczach jury w Krakowie gdzie zdobył wyróżnienie w swojej kategori Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 zasłużył gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 No pewnie, że tak - również gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi