tees Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Hahaha ... chyba widze tam na jednym z rysunków czesci przezroczystych oszklenie przodu do Kani Czyżby i w tym temacie coś sie kręciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek_chacewicz Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Ktoś od producenta pisał niedawno na pwm, że wyjdzie też Kania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Na pwm-ie ktos od projektanta podal, ze po wojskowych wyjdą wersje cywilne a potem Kania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 No to poszły konie po betonie.... Instrukcja przedprodukcyjna i malowania w wersji morskiej: no to lecę się przewinąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Do pełni szczęścia brakuje malowania milicyjnego - najlepiej z jakiegoś odcinka ''07 zgłoś się''. Wg. info ze strony Jadarshop model ma - ok 200 części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Świetnie się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 jeżeli jest tak jak na tych "instrukcjach"...to jest niezły czad AEROPLAST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Malowania nie wszystkie. Wszystkie mają ten sam układ szachownic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 (edytowane) W trzecim śmigłowcu od dołu wkradł się błąd- szachownica zostanie skorygowana. Zielono- pomarańczowe malowania gdyńskie spełnią parametry "starej szachownicy"- 2706 i 2030 :-) Relax. Pudełko z Mi-2RM zawiera tylko darłowskie malowania o czym świadczy godło na pudełku (szary 5245 przez kilka miesięcy był wypożyczony do Darłowa i można go wykonać w trzech wariantach, które dają kalki -bez napisów, z czarnym pasem przeciw spalinom i napisem Navy na belce i obecnym- bez czarnego pasa z godłem wilk morski i nazwą Emeryt). Wystarczy tylko poszukać: http://smwarehouse.co.uk/index.php/12-news/13-new-mi-2-in-1-48-scale Zestaw 90038 Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 nie róbcie problemu, szachownicę obrócić o 90 stopni i po kłopocie, poprawić tylko w instrukcji i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Nie robię problemu. Zadałem pytanie i dostałem odpowiedz. Myślałem, że z oczami już coś nie tak. Skoro będzie poprawione to tym bardziej jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Nie Adam, cyfry były czarne. Patrzysz na wypłowiały egzemplarz. Zobacz na to samo, ale ciut z innej strony: http://www.airplane-pictures.net/photo/86657/2028-poland-navy-mil-mi-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 No to dorzucę to. Przy okazji kwestia pasów się wyjaśni, czyli- stosowana była farba jaka była pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Nieeee... te białe malowania były dziełem fachowców z PWL w Bydgoszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 No to poszły konie po betonie.... Instrukcja przedprodukcyjna i malowania w wersji morskiej:[...] Malowania nie wszystkie. Mmmmmniam zapowiada się ssssmakowicie Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Czerwca 2013 Share Napisano 11 Czerwca 2013 Mam pytanie: czy kolor np.tablicy przyrządów...(ten"niebieski turkus czy coś w tym stylu)...jest taki jak np. w Migu21,Mi-24...itd.itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Czerwca 2013 Share Napisano 11 Czerwca 2013 Tak, to taki sam kolor. Wiadomo,że odcienie bywają różne, ale sam pulpit jest malowany właśnie takim kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 11 Czerwca 2013 Share Napisano 11 Czerwca 2013 Wieki temu wnętrze swego pierwszego Mig-21 pomalowałem japońskim kolorem aotake iro :-) Ale to były czasy kupowania modeli na "Skrze" i nie było internetu . Młodsi wiekiem modelarze sobie pewnie nie wyobrażają, że kiedyś nie było internetu ha ha ha ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Czerwca 2013 Share Napisano 11 Czerwca 2013 Wieki temu wnętrze swego pierwszego Mig-21 pomalowałem japońskim kolorem aotake iro :-) Ale to były czasy kupowania modeli na "Skrze" i nie było internetu . Młodsi wiekiem modelarze sobie pewnie nie wyobrażają, że kiedyś nie było internetu ha ha ha ..... ...hehe niedawno mógł dla mnie nie istnieć,ale niestety powrót do modelarstwa wziął górę...no i żeby czegokolwiek się nauczyć...musiałem kupić to narzędzie ...co tu gadać o internecie,jak modeli nie było czym malować...ja nawet,próbowałem olejnicą... ..straszne to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 14 Czerwca 2013 Share Napisano 14 Czerwca 2013 To jest jednak co najmniej dziwne, ze na kilka dni przed rozpoczęciem sprzedaży, nie mamy fotek modelu czy chocby wyprasek. Moim zdaniem powinien to byc standard, dla większosci producentów jest. Zawsze musi byc jakiś zgrzyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 14 Czerwca 2013 Share Napisano 14 Czerwca 2013 Fakt, zamówiłem jedną sztukę - okaże się po dostawie jaki kot będzie w worku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Czerwca 2013 Share Napisano 14 Czerwca 2013 Ja też zamówiłem...i miałem nadzieję,że pewien sklep dzisiaj poprosi mnie o dokonanie wpłaty...a tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 15 Czerwca 2013 Share Napisano 15 Czerwca 2013 Coś mi się wydaje,że MI-2 jest już w "JADARZE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 15 Czerwca 2013 Share Napisano 15 Czerwca 2013 Jest, ale in-boxa nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 15 Czerwca 2013 Share Napisano 15 Czerwca 2013 Swoją drogą w J jest o 10 zl. droższy niż w M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi