pankot13 Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2013 Ale mi smaku narobiłeś. Jak tylko znajdę pracę to sobie tego czołgutka kupię !! Pawle słyszałem,że masz już tak pełny magazyn,że mógł byś mały sklep otworzyć. Teciak po washu; Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Czerwca 2013 Share Napisano 28 Czerwca 2013 Piękniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 28 Czerwca 2013 Share Napisano 28 Czerwca 2013 Bardzo ladnie wygląda widzę,źe nie tylko ja interesuję się tym typem czolgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 28 Czerwca 2013 Share Napisano 28 Czerwca 2013 Pawle słyszałem,że masz już tak pełny magazyn,że mógł byś mały sklep otworzyć. Tak było do lutego. Na koniec lutego jak dostałem pismo z wypowiedzeniem do końca maja, od marca przez miesiąc przewietrzyłem magazyn. Sprzedałem bardzo dużo modeli aby mieć kasę na kredyt za mieszkanie. Zostało mi około 40 modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krz0011 Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 Bardzo dobrze to wygląda, rzeczywiście rozjaśnienia trochę mniej widoczne ale osobiście nie lubię bardzo mocnego CM. Możesz napisać cóż to za wash? Produkcji własnej z farby olejnej czy może jakiś gotowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2013 Produkcja własna z farb olejnych.Kolor Van Dyck+sepia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 Piotrek, dawałeś to sido w końcu czy nie i jak zwykle brązowy filterek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2013 Robiłem filtry zielonym i brązowym. Wash był bez sido.Oczywiście nikomu nie polecam tej metody.To tylko mój wymysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Share Napisano 2 Lipca 2013 Troszkę podziałałem z jasnymi obiciami; Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 2 Lipca 2013 Share Napisano 2 Lipca 2013 Super to wygląda .Niecierpliwie czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 2 Lipca 2013 Share Napisano 2 Lipca 2013 Co tu dużo gadać... Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 2 Lipca 2013 Share Napisano 2 Lipca 2013 Co tu dużo gadać... Piękna robota. Cholercia, nie ma się do czego przypier ......... ić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 2 Lipca 2013 Share Napisano 2 Lipca 2013 Cholercia, nie ma się do czego przypier ......... ić Oczywiście że jest do czego! Zdecydowanie za dobrze to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Lipca 2013 Share Napisano 2 Lipca 2013 Będziesz dawał tez troszke ciemnego na te obicia? Fajnie, fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Share Napisano 2 Lipca 2013 Dzięki Panowie. Krzysiek jaszcze dojdą rdzawe obicia tylko najpierw poprawię te jasne.Trochę za "tłuste" mi wyszły.Fotki wszystko wyciągają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 2 Lipca 2013 Share Napisano 2 Lipca 2013 Jest bardzo ekstra. Czy planujesz jeszcze zakurzenia na kadłubie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Share Napisano 2 Lipca 2013 Dzięki. Tak Jarek będzie styrany "lekko" jak wszystkie moje modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 Dzięki.Tak Jarek będzie styrany "lekko" jak wszystkie moje modele. I tak trzymać Piotrek , piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Lipca 2013 Share Napisano 4 Lipca 2013 Miło popatrzeć na twoją pracę. Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Lipca 2013 Autor Share Napisano 10 Lipca 2013 Dzięki raz jeszcze. Pogoda nie sprzyja modelowaniu,ale przez ten czas zacząłem dłubać małą podstaweczkę. To na razie tylko goła ziemia. Tak to się prezentuje na ten czas; Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Fajny początek. Zaraz się w ciągniesz w podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Piotrze już w tej chwili całość wygląda super. Ciekawy jestem jaki będzie efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 11 Lipca 2013 Share Napisano 11 Lipca 2013 Widzę że szykuje się ciekawa scenka. Ziemia wygląda bardzo efektownie. Czy wykonałeś ja ze zwykłej ziemi do kwiatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Lipca 2013 Autor Share Napisano 11 Lipca 2013 tak marcin to ziemia do kwiatów.sry za pisownię ale padł mi twardiel w kompie i kreślę z fona i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 11 Lipca 2013 Share Napisano 11 Lipca 2013 Ale super ta ziemia, idealna faktura ! A teciak piękny, wash jak zawsze bombowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi