Dumo Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2013 no ja też już 12 lat rzucam, chociaż już i takl mało człowiek pali, za drogi gips. Ło zaznaczone: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 A tak swoją drogą to ktoś wie ile tych potworków wyprodukowano?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Kola to dobry pomysł na kilka technik malarskich-zobaczymy jak wyjdzie. Vice najlepsze w tej cenie po za Męskimi ale tych w kantynie nie było ale z powodzeniem już 3 lata nie palę mimo wielu litrow wódy.Wódą teaz akryle rozcieńczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Nie mam pojęcia jak wyglądała produkcja tego czegoś. Dużo brudzenia na nim nie będzie dlatego podwozie koła trzeba będzie porządnie wymalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Hej, to jednak dobrze kombinowałem z tymi światłami Dzięki za wyjaśnienie, autorze! KrzychuP- gratulacjez powodu udanego zaprzestania zapełniania kieszeni Jana V.R.... Co do pojazdu....Przez dwa lata produkcji krzyżacy musieli chyba z kilkaset sztuk trzasnąć? Czy raczej kilkadziesiąt? Ale co tam, samojezd piękny jak guziec ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Przez dwa lata produkcji krzyżacy musieli chyba z kilkaset sztuk trzasnąć? No właśnie się zastanawiam czy uprzykrzyli sobie życie wprowadzając do produkcji pierdyliard-sto-trzydziesty-ęty typ pojazdu, czy poszli po rozum do głowy i dali spokój. Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Mniemce? Po rozum do głowy?! Pewnie trzaskaliby kolejne typy aż do zdobycia dominacji w Topgear ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Ciekawy model przyznam się że sam się nad nim zastanawiałem ale jakoś na tym się skończyło ... Bardzo czysto sklejony więc teraz czekam na jakąś fantazję z malowaniem w Twoim wydaniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Fantazji nie bédzie, wermach olive na modulacji, co do modelu moim zdaniem totalna lipa albo hu*owy egzemplaz, duzo niedolewek plastiku w formie, kabiny nie mozna spasowac duzo szpachlowania, jak dzisiaj zdaze to ogarnac wrzuce zdjecia. Pozdrawiam wszystkich widzow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Wyszpachlowane zagruntowane, kabina nadal nie pasuje jak trzeba, jutro bede kombinowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Błotniki zaszpachlowane i kabina nadkole lekko wydłużone za pomocą green staff'u, pokryte chaos black. Do jutra kabina będzie spasowana i powoli jadę z malowaniem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Kabina nareszcie dopasowana, dość duże szczeliny są na masce ale niestety muszą zostać, nie będę od podstaw dorabiać całej machy. Lekko przeszlifuję i leci podkład, najgorzej spasowany model jaki miałem, chyba nawet stare academy się lepiej składa... [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Sierpnia 2013 Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Czekam na to malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 14 Sierpnia 2013 Share Napisano 14 Sierpnia 2013 No to musi być grubo skoro porównujesz do starego Academy. Właśnie robię dla kogoś Pz IV z Academy i jest masakra. Jak na tak niedopasowany model wyszło Ci całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Wiesz co aż tak źle to nie jest, rama sklejała się super ale szoferka to masakra Robótka w międzyczasie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Charger zmalowany, wróciłem do RSO, prawie przygotowany do malowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Heh, widzę nie tylko mnie ostatnio ciągnie w stronę cywili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Ale bym go na czerwono wysmarował ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Tomku cywili już nie buduję ale klient sobie takiego zażyczył to takiego ma Clonerku gdyby ta skoda miała być dla mnie też bym go walnąć na minie Oberwał podkładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Dumo wraca do korzeni, czyli szmaty ida w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Zmień tło bo szmaty nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Szmata z czego ? Fajnie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Co do szmaty miaøem zamiar robic z green staffu ale to szlo jak po grudzie. Postanowilem zrobic to po staremu z chusteczki i wikolu. Jestem zadowolony ulozyla sie jak trzeba, po wyschnieciu dorobie linki i zagruntuje zeby nadac lekka texture Jutro jak dobrze pojdzie , bedzie czas naloze farbe bazowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Hej.Lookam na potworka juz jakis czas.Od poczatku nie podobala mi sie plandeka z zestawu.Ta troche ozywi brzydala. Co na pake? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Dobra szmata nie jest zła. Wygląda ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi