DARTH Napisano 27 Lutego 2014 Autor Share Napisano 27 Lutego 2014 Zdjęcia marne ale na leprze czasu nie ma, poprawię się do galerii. Tymczasem kamuflaż gotowy. było problemów bo różne źródła różnie kamuflaż interpretują. Zrobiłem to co zdawało się być najbardziej prawdopodobne, przy pomocy kilku fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Wygląda ciekawie, ale fotki marne (musiałem to napisać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 27 Lutego 2014 Autor Share Napisano 27 Lutego 2014 Wygląda ciekawie, ale fotki marne (musiałem to napisać). Spoko, w końcu znasz trochę już moje fotki ,Ale obiecuję że na galerię będą lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Daniel grubo. A powiedz mi ten kamo robiłeś od ręki czy maskowałeś czymś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 27 Lutego 2014 Autor Share Napisano 27 Lutego 2014 Daniel grubo. A powiedz mi ten kamo robiłeś od ręki czy maskowałeś czymś?? Niemcy malowali pistoletem z "ręki", wiec i ja bez maskowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 Mimo iż nie przepadam za "niemczyzną", a jeśli chodzi o "oklepane" tematy jak tigry, panterki, stugi czy sd-ki to już mam alergię, ale ten modelik robi zajefajne wrażenie zwłaszcza w zestawieniu z podstawką. Całość trzyma francuski klimat a roślinność wygląda wprost powalająco Jeśli chodzi o te rozwiercone zęby to okrągła dziurka wygląda tak sobie, rozumiem że oryginalnie otwór miał inny niż idealne koło kształt. Może spróbuj wyriezać otwory na kształt właściwy, wiem że to sporo żmudnej dłubaniny ale efekt będzie o wiele lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Witam ponownie. Po malunkach. Dojdzie odrobina pigmentów w dolnych partiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Kwietnia 2014 Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Podoba mi się, tylko oświetlenie masz słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Kamo zajebiste, ale osłony tłumików to powinny być przepalone. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Kamo zajebiste, ale osłony tłumików to powinny być przepalone.Pzdr Siemka, Sebastian będą one okopcone natomiast co zrobić dodatkowo nie bardzo mam pomysł. dziury raczej odpadają, bo według papierów czołg ten miał jakiś miesiąc pod VB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Buty gotowe, do tego liny i trochę roboty przy wydechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Teraz osłony git. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Daniel, teraz zdjęcia ciut lepsze i wygląda bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Teraz osłony git.Pzdr Nie do końca wiedziałem o co chodzi Sebastian, ale podpatrzyłem na wydechy Kota z Munster Daniel, teraz zdjęcia ciut lepsze i wygląda bardzo ładnie. Krzysiu nie chwaląc się zakupiłem wreszcie namiot z lampami ale to dopiero do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 No to mam nadzieję że będą już super. W razie czego to w sprawie fotek pisz na priv - co będę mógł to pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 26 Kwietnia 2014 Share Napisano 26 Kwietnia 2014 Klimatyczny.Podoba się te gęsi trochę psują efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Coraz bliżej końca, narazię z braku czasu kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Model wygląda fajnie , tylko gąsienice trochę się za mocno rzucają w oczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Ciekawy pomysł, choć trochę szkoda go chować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2014 Galery, galery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi