Gościu Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Minął ponad rok, więc pora na pierwszy model na obczyźnie. http://www.youtube.com/watch?v=RW65T5SjFeA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 Witam, kleje tego tygrysa właśnie, w punkcie 6 w instrukcji totalnie nie widać gdzie wkleić część Y4 ,a na twoich zdjęciach tego nie mogę wypatrzeć ,co z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2014 Temat odkopany Zabrałem majdan do domu na urlop z mocnym postanowieniem zakończenia projektu. Pewnie się to nie uda, ale zrobię ile się da. W tej chwili model gotowy jest do przyjęcia żelastwa z zestawu Voyagera. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 Odkopię ci trochę temat, zacząłeś te blachy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2015 Tak, ale w czerwcu na urlopie w kraju, następne "wejście" wiosną Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Stycznia 2015 Share Napisano 15 Stycznia 2015 Oki, poczeka się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Marca 2015 Autor Share Napisano 28 Marca 2015 Tymczasem: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
First Horseman Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 Moją opinię znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Marca 2015 Autor Share Napisano 28 Marca 2015 Moje zdanie znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 Widzę że dotrzymujesz słowa Seba. Działaj, bo przyda się porządny Tygrys w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 Bardzo fajnie, że działasz, wypatruję dalszych prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 15 Sierpnia 2015 Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Coś się ruszyło? Bo zaciekawił mnie ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Poobserwuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Musicie jeszcze poczekać, model oblachowany, ale zabrakło weny na malowanie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Listopada 2015 Autor Share Napisano 22 Listopada 2015 Model gotowy do malowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Listopada 2015 Share Napisano 22 Listopada 2015 No nareszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Listopada 2015 Autor Share Napisano 22 Listopada 2015 No nareszcie. Jeszcze chwila, bo robi się następny. PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 26 Listopada 2015 Share Napisano 26 Listopada 2015 Co do dziergania spawów w plastyku, jak tam było w koło lufy, to warto przejechać pędzelkiem to miejsce klejem. Odczekać chwilkę i wtedy nożykiem, patyczkiem, fajny spaw wychodzi. Model super jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 Listopada 2015 Autor Share Napisano 29 Listopada 2015 Co do dziergania spawów w plastyku, jak tam było w koło lufy, to warto przejechać pędzelkiem to miejsce klejem. Odczekać chwilkę i wtedy nożykiem, patyczkiem, fajny spaw wychodzi. Zrobiłem podobnie, ale bez kleju. Tymczasem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 Coś Ty nałożył? Wieża od Panthery?Sprawdzasz naszą spostrzegawczość? . No raczej nie, ponieważ to model Pz.Kpfw. VI Sd.Kfz.181 "Tiger" ausf.H2 z armatą 7,5 cm Kwk 42L/70 i zbudowano tylko jego makietę (tego cuda) w 1942 roku. Robi go Dragon: Dragon 6683 TIGER I Ausf.H2 7.5cm KwK 42 http://www.mojehobby.pl/products/TIGER-I-Ausf.H2-7.5cm-KwK-42.html Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 Listopada 2015 Autor Share Napisano 29 Listopada 2015 Nigdzie w warsztacie nie pisałeś o tym, że taki model chcesz wykonać. Zreszta kilka postów wcześniej widać tradycyjną wieżę od Tygrysa. Trochę namieszałem, dwa różne Tygrysy w jednym warsztacie. Nie mniej jednak czegoś się właśnie nauczyłem, a mianowicie że takie dziwolągi mogą występować A co Ty w WOT-a nie grasz ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 A próbowaliście warthunder, trochę lepszy realizm, ładniejsze modele czołgów, grałem w wota od bety z 15000 gier, i to mi się bardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 Listopada 2015 Autor Share Napisano 29 Listopada 2015 To był żart z tym Wot-em, ale jedno jest pewne, że mocno wypromował różne wynalazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 11 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2015 Koniec, jedno robocze zdjęcie, galeria wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 11 Grudnia 2015 Share Napisano 11 Grudnia 2015 wygląda super! aż się nie mogę doczekać lepszych zdjęć! ps. ... i na pewno jest słaby merytorycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi