bazylms Napisano 11 Grudnia 2015 Share Napisano 11 Grudnia 2015 Else fotki obowiązkowo. Wygląda ładnie, widzę że nie dewastowałeś go za mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 Koniec, jedno robocze zdjęcie, galeria wkrótce. Witaj, Poczekamy... Może coś zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 26 Lutego 2016 Autor Share Napisano 26 Lutego 2016 Pierwsze cięcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 No to teraz juz z gorki ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 Retrospekcja czy nowy model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 26 Lutego 2016 Autor Share Napisano 26 Lutego 2016 Nowy, nowy, ale nie zakładam nowego wątku. Jest co robić : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 Ja tez jestem fanem Tygrysow, ale nie nudzi cie klejenie w kolko tego samego ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 26 Lutego 2016 Autor Share Napisano 26 Lutego 2016 Plan jest taki: 20 Tygrysów, a potem chgw. Ale zapewniam was, że taka monotematyczność to mega oszczędność czasu, a przede wszystkim pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 Super pozycje. Nic tylko cieszyć oko budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 Ładna kolekcja tygrysów, ciekawi mnie natomiast dlaczego sam dragon, wypusty innych firm wymagają więcej pracy? Robisz jakiś konkretny egzemplarz? A i jeszcze jedno, nie masz zdeformowanych zębów na DSach w tym wczesnym tygrysie Wittmana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 26 Lutego 2016 Autor Share Napisano 26 Lutego 2016 Tak, Tygrysy innych firm wymagają zbyt dużej ilości poprawek, a ja już nie mam tyle zapału. Teraz zacząłem mid-a Cybber Hobby będzie to ten z awatara, czyli: Ps. DS w 6730 rzeczywiście są zdeformowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 A Twoim zdaniem który wypust Tygrysa jest najbardziej udany i zgodny merytorycznie. Który zestaw byś polecił biorąc pod uwagę spasowanie i zgodność merytoryczną. Zommerit będziesz robił sam czy gotowiec? Co do DSów to dobra faza z tym że w tych modelach gdzie gąsienice są zabezpieczone tekturką są ok, a tu włożyli tylko w torebkę i jest kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Lutego 2016 Autor Share Napisano 27 Lutego 2016 Ogólnie Tygrysy Dragona pod względem merytorycznym są ok. Zdarzają się błędy, ale drobne w stylu ..., ale po co będę pisał, zrobili to inni: http://tiger1.info/kits.html Ale chyba najbardziej przyłożyli się merytorycznie do słynnego "131" z Bovington (6820), ale nie mieli wyjścia, ponoć konsultantem był sam szef zespołu dbającego o jedynego w pełni sprawnego Tygrysa. Chociaż sam wóz odrestaurowany został nie do końca tak jak został zdobyty. Mimo to Dragon dał radę. Co do spasowania to nie mam jeszcze pojęcia jak będzie z 3 ostatnimi modelami, starsze jak wiadomo mają problemy z górną płytą. Zimmerit mam Atak. DS-y w dwóch ostatnich Tygrysach DML-a też są pozbawione ochronnego kartoniku, ale już pakowane są z boku pudełka, a nie jak w przypadku Wittmanna leżały na wierzchu. Jeszcze ciekawostka dotycząca najnowszego Tygrysa 6608. Miłym zaskoczeniem było dla mnie, że Dragon w końcu wpadł na pomysł, żeby każdy segment osłon bocznych stanowił oddzielną część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 27 Lutego 2016 Share Napisano 27 Lutego 2016 Dobrze, że przysiadłeś teraz na wersją mid. Będę podglądał szczegóły dla mojego HB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Lutego 2016 Autor Share Napisano 27 Lutego 2016 Dobrze, że przysiadłeś teraz na wersją mid. Będę podglądał szczegóły dla mojego HB. No bez jaj, szczegóły to ja mogę podpatrywać u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 27 Lutego 2016 Share Napisano 27 Lutego 2016 Ale Ty przynajmniej masz w miarę merytorycznie poprawną wersję, a w HB to czego się nie złapię to do przeróbki ;-) - bardziej o takie podglądanie mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 27 Lutego 2016 Share Napisano 27 Lutego 2016 No to pojechałeś niezła kolejka do roboty. Ja teraz robie tego Dragona S04. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 Więc otwieram browar i zasiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 Też z chęcią pooglądam. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 Lutego 2016 Autor Share Napisano 29 Lutego 2016 Teraz już z górki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 Albo dopiero pod górkę, zacznie się walka z detalami. Te piaskowe elementy to też Atak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 Lutego 2016 Autor Share Napisano 29 Lutego 2016 Te piaskowe elementy to też Atak? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 Atego ataka to na co kleisz, superglu czy jakis patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 Lutego 2016 Autor Share Napisano 29 Lutego 2016 Atego ataka to na co kleisz, superglu czy jakis patent? Zwykły Revell, a jak gdzieś nie chwyci z brzegu to CA. Mimo setek tygrysowych kalkomanii nie udało mi się znaleźć odpowiednich, a więc lekka zmiana planów: Ale ten sam batalion, to samo miejsce i czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Wszystkie tygrysy w tej jednostce nie miały filtrów czy ten egzemplarz to jakiś ewenement? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi