Desaxe Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Już robiłem "ochy i achy" w warsztacie, więc je tu tylko podtrzymam No i widzę, że fotki swoich modeli coraz lepsze robisz, fajna technika z "lustrem" na ciemnym tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Twój warsztat śledziłem z każdą aktualizacją i był jednym z ulubionych w ostatnim czasie. Fajnie, że go skończyłeś! Zrobiłeś z niego bardzo porządny model, z którego na pewno możesz być dumny. Z rzeczy, które mniej mi się podobają: brudzenie - jestem zdecydowanym fanem intensywnego brudzenia i ogólnych śladów eksploatacji, chociaż na moich modelach aż tak nie szaleję, bo nie umiem tego dość realistycznie zrobić; tutaj chyba trochę za dużo poszalałeś na górnych pow. skrzydeł, dolne są prawie nietknięte. Co do linii to sam napisałeś o nich wiele, mi osobiście bardziej chyba jednak leżą wklęsłe... Wracając jednak do sedna Świetny model, w 1/72 chyba jeden z najlepszych jakie widziałem. Nie mogę doczekać się twojego kolejnego warsztatu! Co masz następne w kolejności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Model jak model, trochę nierówny, ale za to zdjęcia i działka laserowe mnie biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 (edytowane) No nareszcie doczekałem się galerii. Moje gratulacje, solidny warsztat i świetny model. Czekam na P11c Pozdrawiam Edytowane 20 Września 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabolek Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Mi się również bardzo podoba. Nie mogę się doczekać twojego następnego modelu. (dawaj na galerię japońca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 SUPER MODELIK -MA COŚ W SOBIE ...te zdjęcia też mnie biorą za serce i razem z modelem tworzą fajny dla oka klimat... szczególnie ta fotka z CZAPLĄ przypadła mi do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 I nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Fajnie zrobiony Karaś, mi się podoba. __________________________________________________________________________ Na warsztacie: B-17G - Academy + Blaszki Eduard + Lufy Aires - 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Kibicowałem Karasiowi od początku. Tak jak koledzy pisali, są elementy lepsze i trochę mniej dobre. Mi przeszkadza nieco nierówność polegająca na doskonałym poziomie niektórych elementów, pomysłowości co do szeregu innych w zestawieniu ze świadomym pozostawieniem braków np w postaci linii i - w mojej ocenie - kontrowersyjnym malowaniu i brudzeniu. Ale jestem pewien, że kolejne modele będą naprawdę świetne i trzymam kciuki. Zresztą wiesz o tym przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Bardzo fajnie Ci wyszedł ten Karasek. Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LarwaKraft Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Witam! Dla mnie jest ok. Malowanie pędzlem wyszło całkiem zaje..ście. Natomiast jeśli chodzi o linie wypukłe to podzielam Twoje podejście do tematu. W moim karasiu też zostawię linie jak fabryka dała. Dla mnie w tej skali nie ma znaczenia czy wklęsłe czy inne. Jednak bym je mocno zeszlifował i cieniowanie dał bezpośrednie na wypukłościach linii. Kiedyś, któryś kolega to pokazał na swym modelu. Dla mnie było ok. Tylko akurat nie pamiętam czy to było na tym forumie. Gratuluję pięknego KARAŚia i kibicuję dalej, gdyż ja też jestem "wrześniowym lotnikiem". Zarówno naszym i tamtych dwóch łobuzów co nas napadli. Podoba się model wielce, pozdrawiam. Krzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastk4 Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Bardzo fajny model. Te wszystkie dodatki i otwarta kabina robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi