JBZ Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Brakuje mi tu jeszcze kto ajjabym zrobił/ byłoby lepiej z kabiną zamkniętą ... Mówisz i masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Tia...rzeczywiście z zamkniętą kabiną i bombami wygląda dużo lepiej. Trafia w moje kanony estetyczne. Gratuluję! Jest piękny. Z małych błędów widzę tylko źle położone kokardy na spodzie skrzydeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Niech sobie kto chce szuka przesunięcia linii, źle usadowionego nitu itp.pierdół nieznaczących nic dla ogólnego odbioru modelu - dla mnie bomba i wzorowe wykonanie Spitfire'a Pięknie pobrudzony, tak jak według moich guścików lubie najbardziej - widocznie, realistycznie, ale bez przesadyzmu i z umiarem Twój Spit i tenże z wątku Icemana będa dla mnie wzorcem przy robieniu mojego eduardowego cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel-Martola Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Śliczny Jacku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Bardzo ładnie wykonany model ...podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Mnie też się bardzo podoba! Wykończenie mogłoby być tylko mniej matowe, na którymś z archiwalnych zdjęć tego egzemplarza wyraźnie widać pobłysk na powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Gratuluję... efektowny! Chyba czas "przeprosić się" z lotnictwem... jak się patrzy na takie rzeczy... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBZ Napisano 21 Września 2013 Autor Share Napisano 21 Września 2013 Kokardy są zamienione miejscami-lewa na prawym skrzydle, prawa na lewym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Kokardy są zamienione miejscami-lewa na prawym skrzydle, prawa na lewym. Być może, ale bardziej widoczne jest to, że leżą za mocno do przodu. Regułą było, że malowano je tak, aby środek kokardy wypadał w połowie cięciwy płata bez lotki. W Spitfire, malowanie fabryczne, otwór wyrzutnika łusek zew. karabinu wypadał w całości na czerwonym polu, nie zaburzał białego. Eduard popełnił błąd w instrukcji. Zajrzyj do Tamiyi , tam jest prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 Być może, ale A było tu tak miło, do czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 22 Października 2013 Share Napisano 22 Października 2013 Ja nie wierzę ... czy to sen czy jawa ... a może sen na Jawie Jacek ... Ty ... Ty zdjęcia umiesz robić jak człowiek Dożyłem jednak tej chwili !! Piękny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBZ Napisano 22 Października 2013 Autor Share Napisano 22 Października 2013 Zdjęcia się zrobiły w Nowogardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi