kondzior4 Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 FB rządzi ale od samego początku więcej informacji można znaleźć na tym forum niż na FB.Także FtF powinno popracować nad kontaktem z klientem a cały czas pokazują że mają nas w dupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Grudnia 2014 Share Napisano 8 Grudnia 2014 Fakt, można mieć takie odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Znalazłem przed chwilą stronkę z konwersjami niemieckich czołgów z FtF http://panzergarage.com/epages/d8f270c9-ef7d-4de5-b80c-536906de3d30.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/d8f270c9-ef7d-4de5-b80c-536906de3d30/Categories/%22WW%202%22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Ciekawe, kiedy FtF skończy wreszcie z figurkami i zacznie znowu wydawać pojazdy. dobrze gada, dać mu wódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Powiem szczerze, że zatęskniłem za pojazdami, ale teraz (chyba) będzie nawałnica figurynek. trzeba pamiętać, że czekają Boforsy i paki 36, oraz dowództwo PL i coś tam jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 No ba, jest tego trochę. Gotowe są: FT-17, Kfz. 14.Fajnie by było, gdyby ukazała się ciężka artyleria, o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Ciekawe kiedy 7TP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Tak przy okazji- oni gdzieś udostępnili reguły tej gry wojennej/bitewnej? Nie zapominajmy, że modele to tylko taki smaczek i nie o nie tu przede wszystkim chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
First Horseman Napisano 13 Stycznia 2015 Share Napisano 13 Stycznia 2015 Ciekawe, kiedy FtF skończy wreszcie z figurkami i zacznie znowu wydawać pojazdy. W następnym numerze FT-17 z działkiem 37 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
First Horseman Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 W następnym numerze FT-17 z działkiem 37 mm. No, wreszcie coś... A wieża okrągła, czy kanciasta? Okrągła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Stycznia 2015 Share Napisano 20 Stycznia 2015 Pudełeczko będzie prezentowało się tak: Ciekaw jestem czy będą dwa rodzaje uzbrojenia, działko i km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 FtF ma już przygotowane 7TP i Vickersa Ciekawe tylko w którym numerze będą https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10933743_833012803432413_6257394179788614180_n.jpg?oh=e94cf258ab66783f679ec7f999c0b39a&oe=556E07A1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 O kurcze-uśilnie lukałem na foty na fb i nie dolukałem...zacieszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Podobno nowy numer dostępny od wczoraj^^ Pisał ktoś na FB że już ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empeck Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Jest już dostępny, wczoraj kupiłem w Inowrocławiu w Empiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Dokładnie, od wczoraj w sprzedaży. Zapowiedzi na 2015: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Ciągle tylko nie rozumiem, dlaczego to producent nie ogłasza/reklamuje tego na swojej stronie czy fb, tylko trzeba się dowiadywać jakimiś innymi kanałami. Na fb nie było nawet oficjalnej zapowiedzi numeru 21, o planach na następne numery już nawet nie wspominając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Czy ja dobrze widzę Praga RV, ale cudnie. Jeszcze Ursus i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Ciągle tylko nie rozumiem, dlaczego to producent nie ogłasza/reklamuje tego na swojej stronie czy fb, tylko trzeba się dowiadywać jakimiś innymi kanałami. Na fb nie było nawet oficjalnej zapowiedzi numeru 21, o planach na następne numery już nawet nie wspominając. A tego to najstarsza Żmudzinka ci nie powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtMac Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 Ciągle tylko nie rozumiem, dlaczego to producent nie ogłasza/reklamuje tego na swojej stronie czy fb, tylko trzeba się dowiadywać jakimiś innymi kanałami. Na fb nie było nawet oficjalnej zapowiedzi numeru 21, o planach na następne numery już nawet nie wspominając. A tego to najstarsza Żmudzinka ci nie powie. Ja odpowiem szczerze, bo ten ktoś, kto administruje FB i chyba stroną, to cham i burak. Blokuje użytkowników i usuwa komentarze. Ja informację zdobywam na Tanku, tam zawsze znajdę info o nowym numerze i inboxa. Wczoraj oglądałem katalog na 2015 i ... co to za katalog, w którym producent zamieścił zdjęcia pudełek numerów które ukazały się. Na końcu zamieścił małe info o tych, które się ukażą. Ciekawe czy zachowana zostanie kolejność? Już dawno miała być kawaleria, i co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 Artur, czemu tak się unosisz? Ja jestem zbanowany od 3 miesięcy i nic nie mówię. Na majla z odpowiedzią dlaczego, czekam od ponad miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 Z drugiej strony czego na targach w Norymberdze pokazali Vickersa skoro nie ma go w zapowiedziach na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 Dokładnie, od wczoraj w sprzedaży. Zapowiedzi na 2015: No to paka i 7tp wpisuje na liste zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Z drugiej strony czego na targach w Norymberdze pokazali Vickersa skoro nie ma go w zapowiedziach na ten rok Dobre pytanie, ale zobacz jak było z resztą "bandy". PaKi i Boforsy były już dawno prezentowane, piechota tak samo, wreszcie ukaże się Kfz.14. Szkoda, że na 7TP i Vickersy będzie trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Pewnie wielu z was zauważyło, że w zapowiedzi nr. 22 jest napisane, że będzie składał się on z jednej armatki. Otóż nie, w zestawie będą 2xPaK oraz 6. figurynek, po 3. na działko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi