wapel Napisano 25 Listopada 2013 Share Napisano 25 Listopada 2013 Hej, przed Wami ukończona praca. Była już kończona na siłę i do tego na szybko, bo jakoś zatraciłem do niej wenę. Parę rzeczy należałoby dopracować i mam tego świadomość, ale już mi się po prostu nie chce. Można się pastwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomidor Napisano 25 Listopada 2013 Share Napisano 25 Listopada 2013 Ja zacznę. Zdjęcia za małe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 25 Listopada 2013 Share Napisano 25 Listopada 2013 Dawaj większe foty ;) Bo dioramka genialna - na Memoriale w Gdańsku się gimnastykowałem nad nią zeby trupa pilota zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 Obserwowałem warsztat, zbliżenia detali powalają, ale zdjęć modelu z galerii nie jestem w stanie ocenić, bo troszkę małe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 Pomysł bardzo mi się podoba, wykonanie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 Bardzo ładna diorama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Bardzo ciekawa praca. Ale jest błąd merytoryczny! Drzewa, o które samoloty urywają skrzydła to zasadniczo... brzozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 Ja tam obstawiam na ładunek wybuchowy na pokładzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 Bardzo ciekawy i odważny projekt ! Mam takie małe zastrzeżenie, że płótno od środka powinno być innego koloru. I w ogóle kamo tego pipera jest dziwne. Niestandartowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 Fajna diorama, bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 9 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2013 Dzięki panowie, za komentarze. Postaram się wrzucić jakieś większe/lepsze foty w tym tygodniu. Spitonie, płótno wewnątrz zrobiłem (moim zdaniem) sporo bledsze niż jego zewnętrzną cześć, ale może na fotkach tego nie widać. A dlaczego kamuflaż niestandardowy? Zły odcień zieleni? bo generalnie malowanie pudełkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 10 Grudnia 2013 Share Napisano 10 Grudnia 2013 Super model, praca, wykonanie itp. Zastanawiam się tylko jak ten szybowiec się rozbił? Bo chyba nie spadł pionowo w dół, skoro jest zaraz za nim drzewo w stanie nienaruszonym itp... Mogłeś zrobić to drzewko złamane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyd9526 Napisano 10 Grudnia 2013 Share Napisano 10 Grudnia 2013 Mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi