adam juszczak Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 Winieta z serii "normandzkiej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Grudnia 2013 Share Napisano 17 Grudnia 2013 Jak zwykle Adam, bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 17 Grudnia 2013 Share Napisano 17 Grudnia 2013 Cztery razy sprawdzałem, czy to nie 48, albo 35 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterJanek Napisano 19 Grudnia 2013 Share Napisano 19 Grudnia 2013 Rewelacja, roślinki zwłaszcza, czyżby niezawodny Polak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 19 Grudnia 2013 Share Napisano 19 Grudnia 2013 Cztery razy sprawdzałem, czy to nie 48, albo 35 ! To jest nas dwóch kapitalna scenka i wykonanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 Jak zwykle niesamowita. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 Świetna. Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Rewelacyjna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 Cztery razy sprawdzałem, czy to nie 48, albo 35 ! To jest nas dwóch kapitalna scenka i wykonanie! Teraz trzech wygląda świetnie, jak widze detale to mam ochotę jeszcze raz sie upewnić czy to na pewno to 72 Teraz czterech Też musiałem sprawdzić, czy to aby na pewno 72. BRAAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 2 Stycznia 2014 Share Napisano 2 Stycznia 2014 Nie jestem fanem tej bardzo trudnej skali. Podziwiam, bardzo ładnie. Zwłaszcza zieleń. Może nie wszystko jest cymes ale łatwo się krytykuje, trudniej to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Niezwykłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 3 Lutego 2014 Share Napisano 3 Lutego 2014 Piękny model... Ale czy to nieprzypadkiem SdKfz234/2 Puma (mam nadzieje że się nie pomyliłem w nazwie :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 3 Lutego 2014 Share Napisano 3 Lutego 2014 Piękny model... Ale czy to nieprzypadkiem SdKfz234/2 Puma (mam nadzieje że się nie pomyliłem w nazwie :P ) Jeśli ci chodzi o tytuł galerii, czyli Hasegawa, to jest to firma, która produkuje modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejon26 Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Piękna diorama, roślinki pierwsza klasa, ja nadal nie mogę uwierzyć, że to skala 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Co im się tam zepsuło? Wiadomo coś więcej? Model wygląda imponująco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi