bazylms Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Grzesiek dał ci fory to teraz nadganiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walther99 Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Czytałem w opiniach na stronie jednego ze sklepów, że wadą Menga jest nieruchoma lufa. Próbował ktoś coś z tym fantem zrobić? A może udałoby się wykombinować jakiś stabilizator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 na armoramie jest pokazane jak ktoś przerabiał lufę na ruchomą. Znajdę link to podeślę. W t-90 Zvezdy lufa też się nie rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 Totalnie nie mam czasu ale już za miesiąc z hakiem urlop więc podgonię. Ale w nawiązaniu do tematu z lekkim odchyleniem http://www.youtube.com/watch?v=oW8kSrdnlcY No to cza powoli zbierać gotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 Demonion obilo mi sie o uszy ze model posiada kola z nowszej wersji T 90 a powinien miec starsze ( z t72) ? Powiem szczerze że się nie orientuje jakie mogą być odchylenia od rzeczywistości w modelu. Co nie zmienia faktu, że chcę go mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Co się zaczęło należy skończyć. Plan prac zakłada jakie takie kabelki. Gąsienice idą do wymiany z uwagi, iż kilka miesięcy temu spadły w pudełku z szafy i szlak je trafił (porozrywały się) więc będą fruile. Mam zamiar ruszyć tego zawalidrogę w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 12 Września 2014 Share Napisano 12 Września 2014 Cóż na dzień dzisiejszy zupełnie inaczej bym podszedł do prac nad tym modelem. Dużo elementów w wypraskach było ponaciąganych i połamanych. Odpuściłem kable, gdyż za dużo już było elementów na wieży i gdzieś przepadł woreczek z drutami. Jeszcze tylko kilka elementów i dodatkowe zbiorniki paliwa. Po czym do pudła bo mi się skończył podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Września 2014 Share Napisano 12 Września 2014 Z reguły tak jest ze kolejny model zrobili byśmy inaczej. Wynika to z nabierają doświadczenia przy budowie. Maluj go i bierz się za następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 12 Września 2014 Share Napisano 12 Września 2014 Krzychu wszystko w swoim czasie. Najprędzej chyba w październiku bo muszę kupić nową dyszę i igłę do aero oraz podkład oraz nie wspomnę o kapciach do niego. A w chwili obecnej szkoły dzieciaków zdzierają ze mnie haracz. PS. Taka ciekawostka. https://www.youtube.com/watch?v=VgJFzcvOIQE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 13 Września 2014 Share Napisano 13 Września 2014 I to by było na tyle w chwili obecnej. Dalsze prace może w październiku chyba że zajmę się czymś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Fajnie Ci wychodzi . Rany, ja się chyba zaraz rozpłaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Fajnie Ci wychodzi . Rany, ja się chyba zaraz rozpłaczę Nic nie poradzisz na tragiczne wypadki. Przestań sie mazać i objaw tego T-80 co dłubiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Chcesz to masz : Dla ciekawych. T-80BV Trumpeter z blaszkami Voyager Models i gąskami Masterclub. Osobnego warsztatu raczej nie przewiduję, bo skończy się to tak samo jak z wszystkimi innymi moimi warsztatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 No to tu aktualizuj. Coraz bardziej jestem zauroczony rosyjską myślą techniczną. I jest tego efekt. Jak tylko uporam sie z 90 i niemiaszkami ruszy następny temat. T-80 zacna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Przepraszam, ale aktualizacji też raczej nie będzie, bo nawet nie mam już aparatu. Te zdjęcia robiłem telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 To znaczy, że masz dobry telefon. A jak ze składalnością T-80? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Jak na razie nie jest źle ze składalnością. Do tej pory, największy minus tego modelu jaki zauważyłem to instrukcja, mało czytelna. Na szczęście w swoim komputerze mam kilkaset giga zdjęć T-80BV wiec na tym się opieram. A to jest to co zamierzam zbudować: Może tylko mniej utytłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 No to jak sie dorobię tej 80 to się uśmiechnę po zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Na pewno się podzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 Dotarły kapcie. No to będą jaja by to złożyć i ułożyć oraz oznaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 Czemu zmieniasz gąski ? Przeciez te zestawowe są bardzo dobrej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 Kolega Daniel wymienia gąsienice, ze względu na to że jego zestawowe gąski były nie co wybrakowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 Czemu zmieniasz gąski ? Przeciez te zestawowe są bardzo dobrej jakości Bo miały wypadek. 2.5m + grawitacja. I dodatkowo miały dużo wybrakowanych łączników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 Rozumiem, to do dziela ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 No może jutro bo mam wolne to założę opony do teciaka i zacznę strugać. Ale to się zobaczy czy mi się będzie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi