Keisyzrk Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 IS-2 z wczesnej serii produkcyjnej. Hamulec wylotowy jest "Be", wiem.. nie zwróciłem na niego uwagi a przy washowaniu wyszedł :/ Pigmenty przy mocowaniu półmatem trochę znikły. Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Oglądanie "miłe" Gratuluję kolejnego projektu! Warsztat robi wrażenie! Z każdym obejrzanym IS-em przekonuję się, że muszę swojego przemalować A Pan-cerny ma wytrzeszcz! Pozdrawiam! Edytowane 14 Stycznia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 Bardzo piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2014 Oglądanie "miłe" .....A Pan-cerny ma wytrzeszcz! Pozdrawiam! Dzięki. Nie jego wina, że taki się urodził Bardzo piękny model. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 Bardzo dobry, świetnie wymodulowane kolory i wg.mnie ze smakiem pobrudzone i pouszkadzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 Bardzo mi się podoba. Jeden lepszych Józefów jakie ostatnio widziałem. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 Chciałbym tak umieć ruskie wozy malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Świetna robota. Józek super wymalowany i utytłany. Bardzo podoba mi się ten odcień zieleni. Możesz podać jakich farb użyłeś do malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2014 Bardzo dobry, świetnie wymodulowane kolory i wg.mnie ze smakiem pobrudzone i pouszkadzane Bardzo mi się podoba. Jeden lepszych Józefów jakie ostatnio widziałem. Dobra robota. Bardzo ładny Dzięki wielkie za pozytywny odbiór Chciałbym tak umieć ruskie wozy malować. Już mam ich trochę dość po tylu ruskach każdy doszedłby do niemałej wprawy. Świetna robota. Józek super wymalowany i utytłany. Bardzo podoba mi się ten odcień zieleni. Możesz podać jakich farb użyłeś do malowania? Kolory to Mr.Color od gunze, te celulozowe dedykowane dla ruskich nr. 136 Russian green(2) jako baza następnie rozjaśniany mieszanką z żółcią Mr.C nr.4 i Białą matową Tamiya. Rozjaśniałem w sumie 2 mieszankami. Ciemniejszą z przewaga zieleni i żółci nad białym i bardzo jasną z przewagą białego i żółtego na "oko" to robiłem jak zwykle Mieszane w leveling thinerze. Zaletą tych farb jest to, że nawet po położeniu błysku mocno się nie ściemniają i cieniowanie ładnie zostaje ale ten model lakieru błyszczącego nie widział na oczy. Z radzieckim sprzętem na razie koniec, babrać się będę w sandgelbach i olivdrabach aż mi się znudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Piękny, szczególnie podobają mi się rozjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Bardzo ładny .Taki naturalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2014 Piękny, szczególnie podobają mi się rozjaśnienia. Bardzo ładny .Taki naturalny. Dzięki Tydzień minął, dzięki wielkie za dobre słowa i opinie To teraz muszę się jeszcze bardziej starać a coś pershing w 1:48 idzie jak krew z nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Wow ! Model Jak prawdziwy Robi pozzzzzzzzytywne wrażenie - czapki z głów kolego ..szkoda ,że człek tak nie umie , P.S. Dlaczego go sprzedajesz na allegro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Ślicznie ubrudzony, Bardzo dobre zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Są czołgi tóre lepiej wyglądają sponiewierane. Tego zrobiłeś super . Numery na wieży to ideał. Ale z lampą kolego nie za bardzo wyszło. Ale to szczegół przy całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2014 Są czołgi tóre lepiej wyglądają sponiewierane. Tego zrobiłeś super . Numery na wieży to ideał. Ale z lampą kolego nie za bardzo wyszło. Ale to szczegół przy całości. Cóż pokryłem plastik szlagmetalem i tyle w temacie, po półmacie przestał ładnie błyszczeć wiem płasko to wygląda, mogłem się postarać pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Podoba się i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daemonofpaindm7R Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 mega dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi