Ostach Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Witam Zestaw profipack z blaszką. Świetny wypust Eduarda. Bardzo miło się ro robiło. Model skończony już dawno ale nie ogarnąłem się, żeby porobić zdjęcia... Sporo tu eksperymentów, mniej lub bardziej udanych. Inny wyjść nie chciał. Mimo wszystko jestem zadowolony. Nieco więcej zdjęć, na których widać te eksperymenty: https://picasaweb.google.com/amarokster/F6F3Hellcat https://picasaweb.google.com/amarokster/F6F3Hellcat02 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Uwielbiam to malowanie fajny kociak, podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pisklak Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Bardzo fajnie wyszedł, szczególnie ten "umęczony" lakier Ja właśnie bawię się z F6F-3 Hellcat - Eduard 1/72 mam nadzieję że wyjdzie w miarę podobnie do powyższego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2014 Z wymęczenia lakieru nie jestem zadowolony, za to z okopceń tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 A mnie się model bardzo podoba, łącznie z "wymęczeniem" lakieru! Może troszkę za mocne, ale skojarzenie z wpływem wody morskiej na farbę samo się pojawia... Gratuluję bardzo ciekawej i nietuzinkowej interpretacji Hellcata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeP Napisano 23 Stycznia 2014 Share Napisano 23 Stycznia 2014 Bardzo fajnie pomalowany. Trudno powiedzieć czy za bardzo zmęczony, bo fotografie oryginału prawdopodobnie nie istnieją. ale hellcaty zużyte tak albo bardziej to nie rzadkość. Podoba mi się - chętnie zobaczyłbym zdjęcia przy lepszym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Bardzo fajny model. Co do wymeczenia to jak dla mnie super poza tym okopceniem nad linią łączenia skrzydło kadłub. Wydaje mi się zbyt mocne. Powinno byc bardziej miękkie chyba.teraz wyglada jakby to było wtarte a ni odymione. Ale reszta miodzio. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Bardzo mi sie podoba, gratuluję wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Niby taki groźny, a z przodu się uśmiecha ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Bardzo mi się podoba. Malowanie i reszta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petrow17 Napisano 10 Listopada 2014 Share Napisano 10 Listopada 2014 Swietnie wyglada. Powiedz mi jak sie to stalo ze wyglada jakby mial odpalony motor? Jakis fotoszopowy efekt, czy zamontowales mu silniczek z zabawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 12 Listopada 2014 Share Napisano 12 Listopada 2014 Swietnie wyglada.Powiedz mi jak sie to stalo ze wyglada jakby mial odpalony motor? Jakis fotoszopowy efekt, czy zamontowales mu silniczek z zabawki? Ten konkretny model Eduard'a pozwala na swobodne wsunięcie śmigła na plastikowy trzon... Wystarczy delikatnie dmuchnąć... Ot taka i moja fotka! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 - bardzo udany model. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 21 Listopada 2014 Share Napisano 21 Listopada 2014 Nie znam się na maszynach z tego okresu, ale Twój model przyciąga wzrok. Piękny jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi