Artek Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Witam Model T-34 bez dodatków, prosto z pudła. Malowany Lifecolorami, ślady eksploatacji to płyny i pigmenty wszelakie.Trawka z Polaka. Pozdrawiam Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Jak dla mnie, Super. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Model ( malowanie i brudzenie właściwie) ma pazur, ma to coś! Osobiście przybrudziłbym jeszcze siatki wentylacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Świetnie go zmalowałeś a i obicia jak dla mnie pierwsza klasa! Jakich Lifecolorów użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) znakomity model, bardzo fajnie pokazany - wielkie brawa EDIT: dopiero zerknąłem na tytuł i skumałem, że to 1:48 a nie 1:35 Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Bardzo dobrze pokazane szczegóły ...dopracowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Model bardzo mi się podoba, ale mam wrażenie, że bez tego drzewołaka wyglądałoby to jeszcze lepiej... zresztą i zaporę przeciwczołgową można by usunąć. Ale co tam, i tak bym takiego fajnego tanka nie zlepił, więc co ja się czepiam Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Czapki z głów ! Zaje.isty jest - gratuluje talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Smaczny..tylko ta rysa na jego lewym boku jakby ktoś dłutem ją robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Super! Idealnie żeś pan się wstrzelił w mój gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 No no. Świetny teciak. Malowanie i obicia bardzo fajne. No i dodatkowy plus za moją ulubioną skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 No, Arturze... Duuuużo dobrej roboty... Aż chce się oglądać... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Super! Bardzo efektowna praca. Szukam tego modelu (Tamiya) od pewnego czasu, "bebechy" od Verlindena już się przykurzyły. Upewniłeś mnie, że to dobry pomysł. Gratuluję głównie warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi