czak45 Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Kolejny model dokończony. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 witam ,ładnie zrobiona myszka ,gratuluję jaki to zestaw ? arni44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 26 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2014 Chyba Pegasus, na pewno nie Dragon. Chyba bo pudełka już dawno sie pozbyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Świetna praca. Fajna kompozycja. I jak zwykle dobre figurasy. Klasyczny Czak w formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mopek Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Czołg jak czołg jest jest ok. Ale bardziej podoba mi się dioramka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 wygląda jak 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Chociaż to nie moja skala to model mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 No i proszę! I taka niemiecka poczwarka, może wyglądać niczym stróż w Boże Ciało! Śliczna myszka. Przetarcia kamo na dole robione na lakier do włosów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Super Czarek że wrzucasz kolejną pracę. Dwie na trzy rzeczy bardzo mi się podobają, a trzecia nie tyle że mi się nie podoba ale mi po prostu nie pasuje wizualnie. Wieża i podstawka to malina - są rewelacyjne. Natomiast kamo na kadłubie jakoś mi nie pasuje. Jakby te pasy trochę za wielkie do skali. Technicznie ok, ale wizualnie jakoś mi nie leży. Mam nadzieję że już niedługo nastepny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 cześć Czarek, fajnie, że jesteś w formie. teciak był taki sobie ale ta myszka ma coś w sobie. fajna faktura wieży i klimat całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Maus piękny, ale winietka powala mnie totalnie. Czarku gratulacje, kolejna świetna praca. PS; ziemia wokół czołgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2014 Dzięki panowie. Model jak model sklejany tylko dla przyjemności na podstawie zebranego doświadczenia. Malowanie gleby trochę mnie wymęczyło. Miała być i jest sucha, ale w międzyczasie wyszła mi wilgotnawa. Przyda się może do innych projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Witam Bardzo fajnie wyszedł ten kolos, tematyka wojny w 1946 i użycia wielu prototypów jest mi w zasadzie obca. Jednak zawsze można pocieszyć oko fajnie wykonanym modelem z podstawką a te wyszły znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Bardzo fajne, zwłaszcza pamperki. Dasz się trochę pobawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Maus genialny jak i cała podstawka, to wie każdy ale mam jedno ale, gdzie jest Twój słynny fotomontaż? Czekałem na niego do ostatniego zdjęcia a tu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 I w ten oto sposób powstała mysz przeciwlotnicza Świetna diorama Czak45. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2014 Maus genialny jak i cała podstawka, to wie każdy ale mam jedno ale, gdzie jest Twój słynny fotomontaż? Czekałem na niego do ostatniego zdjęcia a tu nic k.... zapomniałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daemonofpaindm7R Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 bardzo ladny chociaz gora wyglada troche sztycznie pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Jak zwykle klasa sama w sobie. Tylko szkoda, że tak długo trzeba czekać na kolejne prace. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi