bazylms Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 Ja bym ją chyba jeszcze matem potraktował. Taka świecąca na plastik wygląda, ale może tak to ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 Bazylms- spokojnie, mat i kurz zrobią swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 Budowa idzie dobrze ale plandeka fuj. "Zdejm ją" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 plandeka fuj. "Zdejm ją" :P Albo skończ i wtedy poddaj pod ocenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 Wygląda coraz ciekawiej , czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 Ładna plandeczka tylko ją trochę zeszmacić musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 No już wystarczy pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 22 Lutego 2014 Autor Share Napisano 22 Lutego 2014 Mówisz i masz Walczyłem, walczyłem i chyba wywalczyłem Jak na pierwszy raz to chyba nie najgorzej to wyszło. Wyszło parę baboli ale będą musiały zostać (może nikt się nie dopatrzy ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Teraz wygląda dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 NO i teraz jest git jak na pierwszy raz cacunia uwaga teraz polecę sloganem "sam bym lepiej nie zrobił" Ale ktoś ci kółka rypnął - nasi tam byli? Zarąbista szmatka, gratuluje i cieszę się że przemogłeś swoje lenistwo na efekt długo nie trzeba było czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 23 Lutego 2014 Autor Share Napisano 23 Lutego 2014 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Lutego 2014 Share Napisano 24 Lutego 2014 Po prostu bajka na prawdę się świetnie prezentuje Ale muszę pomarudzić zapomniałeś zderzak przykurzyć, za to kółka cudne ( i przypomina ci o tym "fachowiec," - kura znaczy sie o kurzeniu wiemy wszystko, np jak kogoś wkurzyć a... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Lutego 2014 Share Napisano 24 Lutego 2014 Po prostu bajka na prawdę się świetnie prezentuje Ale muszę pomarudzić zapomniałeś zderzak przykurzyć, za to kółka cudne ( i przypomina ci o tym "fachowiec," kura znaczy sie o kurzeniu wiemy wszystko, np jak kogoś wkurzyć a... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 24 Lutego 2014 Autor Share Napisano 24 Lutego 2014 Ale muszę pomarudzić zapomniałeś zderzak przykurzyć, za to kółka cudne Nigdzie nie napisałem, że to już koniec roboty :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Lutego 2014 Share Napisano 24 Lutego 2014 Coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 25 Lutego 2014 Autor Share Napisano 25 Lutego 2014 Dziś powalczyłem z kabiną i drzwiami (a miał być z pudełka ;) i cały misterny plan w pi..u ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Nadal zajebiście! Brudź wnętrze kabinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Nadal zajebiście! Brudź wnętrze kabinki mówiłem, mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Lutego 2014 Autor Share Napisano 27 Lutego 2014 I została końcówka. W samym modelu to chyba wszystko (wolałbym nie przedobrzyć). Do tego jeszcze jakaś podstawka i może kilka beczek (zobaczymy czy czas pozwoli). I tak dłubałem i dłubałem aż zanudziłem kociarstwo (pudełka rządzą) :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Z tymi ciapciami na chlapaczach coś zrób, bo wstyd.. Koty świetne, jakbym moje widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Koty to standard. Mój tez tylko czeka aż jakieś pudełko się zwolni. Model fajny, brudznie troszkę slabiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 model na wypasie i w jedynie słusznym malowaniu gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 28 Lutego 2014 Autor Share Napisano 28 Lutego 2014 Koty to standard. Mój tez tylko czeka aż jakieś pudełko się zwolni. Model fajny, brudznie troszkę slabiej. Jak możesz to napisz co konkretnie byś poprawił. Sam mam pewne wątpliwości co do brudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Trudno to opisać precyzyjnie. Wydaje mi się że jest jakby za duży kontrast na przejściu brudzenie a czysta powierzchnia. Może jeszcze jakby pigmentami podziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 Może wydam się śmieszny,ale ten model jest jednym z lepszych na tym forum jest to moja skromna opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi