Rhayader Napisano 29 Lipca 2014 Autor Share Napisano 29 Lipca 2014 To chyba będzie jakiś maxim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 30 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 30 Lipca 2014 Hehe - z tego działa to muszki nie zabijesz :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 hmmm... na tym ostatnim zdjęciu śródokręcia - co to za "cudo" wewnątrz barbety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 Fajnie to wygląda, trzymam kciuki i kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 Hurra Janusz wrócił. Będzie na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Będzie na co popatrzeć.Hehehe... w tym temacie przez jakiś czas nie.Okazało się, że C325 to zupełnie co innego niż H325, a H325 właśnie się w sklepie skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Możesz wyjaśnić co to? Wpisując w wujku Google C325 wyskoczył mi model Ursusa Zgaduję że farba lub klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Możesz wyjaśnić co to? Pewnie farby Gunze Sangyo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Pewnie farby Gunze Sangyo.Dokładnie. Często paleta H i C o tym samym numerku to prawie identyczne farby. Niestety nie tym razem 325 to zupełnie inny odcień, a 338 to nawet nie odcień, ale inny kolor Oczywiście nazwa, numer FS czy BS jest taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Aha, takie buty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Wszystkie wentylatory i zejściówki na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Kawal super roboty modelarskiej. Dobrze, że idzie długi weekend to zobaczymy już skończonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Panie, piękna robota, po prostu zaj... ... znaczy bardzo mi się podoba Pozdrawiam Nie bójmy się tego słowa, trzeba to powiedzieć głośno! Nie "zaj...". ZAJ...EFAJNA Takie pytanko, z czego wykonywałeś brezent na relingach? Dobrze, że idzie długi weekend to zobaczymy już skończonego I dobrze, Mikołaj II Aleksandrowicz pewnie nie może się już doczekać wizytacji swojego nowego okrętu flagowego (choć tylko krótki czas jego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 17 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Dopiero po zdjęciach zorientowałem się, że straciłem wszystkie śruby :( Trzy już znalazłem, poszukiwania trwają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Sierpnia 2014 Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Dałeś do pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 17 Sierpnia 2014 Share Napisano 17 Sierpnia 2014 piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 17 Sierpnia 2014 Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Fajne szalupki, wiosełka strugałeś czy blaszka. Brezent z herbatki czy bibułki papierosowe? /choć te sa troszkę "twardawe"/ Super to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 17 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Fajne szalupki, wiosełka strugałeś czy blaszka. Brezent z herbatki czy bibułki papierosowe? /choć te sa troszkę "twardawe"/ Super to wychodzi Wiosła z blaszki, brezent z tej samej taśmy co na relingach.Dały mi te łódki popalić. Już nie te ręce co kiedyś. Jak pomalowałem pokład, to poświniłem nadbudówki; jak je poprawiłem, to poświniłem pokład...i tak w kółko. Bulaje też popaprane klejem i w środku i na zewnątrz, co spowodowało, że nie dały się ładnie pomalować... Szmatki na szalupach miały trzy delikatnie różne kolory, a jak zafiltrowałem czymś brązowawym, to teraz są jednakowe...ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 17 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 17 Sierpnia 2014 ...ale wyglądają rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 17 Sierpnia 2014 Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Szmatki na szalupach miały trzy delikatnie różne kolory, a jak zafiltrowałem czymś brązowawym, to teraz są jednakowe...ehhh no i właśnie są sliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Drugi komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 19 Sierpnia 2014 Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Czy musisz z samego rana na czczo serwować takie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 19 Sierpnia 2014 Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Oglądam 10-ty raz i napatrzeć się nie mogę Świetny detal. Jednak te stare pływadła mają swój urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Kolacje zjedzone? Nikt nie głodny? Można jechać dalej? Mostek skończony Łódki na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 20 Sierpnia 2014 Share Napisano 20 Sierpnia 2014 Może jakieś zdjątko z dalszej perspektywy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi