Sławekb Napisano 5 Lipca 2014 Autor Share Napisano 5 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 Nio ładnie, ładnie. Miło popatrzeć. Szkoda, że nie mam tyle cierpliwości i determinacji aby dziergać takie cuda. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 14 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 14 Lipca 2014 Cześć Bardzo ładne detale - duuużo pracy i serca Kolega wkłada w ten model - Szacunek! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Lipca 2014 Autor Share Napisano 14 Lipca 2014 Witam...no właśnie człowiek chce coś zdziałać w miarę poprawnie jak na swoje umiejętności i czasami brak siły psychicznej...o czasie już nie wspomnę.....tylko praca i praca.....ale cos tam w miarę możliwości będę grzebał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Lipca 2014 Autor Share Napisano 20 Lipca 2014 Witam... nie dzieje się nic... zaczynam coś robić przy burtach i pomalowałem trochę podłogi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Lipca 2014 Autor Share Napisano 20 Lipca 2014 Przerażają mnie przeróbki,które planuję w nim robić...gdy widzę ile... (na nawet jakąś "nieistotną" głupotkę) schodzi czasu na wertowaniu zdjęć i robieniu od zera...a gdzie tu jeszcze silniki,przekładnie itd.....ale nie będę się śpieszył....będę się starał ciągle coś tam dokładać.....właśnie ta systematyczność nie zawsze wychodzi p.s.dzięki za otuchę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 20 Lipca 2014 Share Napisano 20 Lipca 2014 Dajesz, dajesz. Oby do przodu. Model momentami przeraża i onieśmiela (głównie to ile trzeba dorobić żeby wogóle był sensowny), ale zaciśnij zęby i do roboty A jak złożysz kadłub to od razu Ci się milej zrobi Ja sobie zrobiłem deadline na Łask i fajnie by było jakby były dwa Mile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Lipca 2014 Autor Share Napisano 20 Lipca 2014 No właśnie widzę kadłub twojego Mil-a i odrazu mi lepiej na duszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Lipca 2014 Autor Share Napisano 20 Lipca 2014 W Mi-2 już dzisiaj wiele spraw bym zrobił inaczej...w wielu momentach wogóle się nie wysiliłem...ale myślę,że jeszcze będę mógł się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 21 Lipca 2014 Autor Share Napisano 21 Lipca 2014 ...end. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Dobrze to wygląda Mi na takie cuda cierpliwości już zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 21 Lipca 2014 Autor Share Napisano 21 Lipca 2014 Dobrze to wygląda Mi na takie cuda cierpliwości już zabrakło. za to na inne cuda miałeś cierpliwość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Chłopaki tak przy ludziach ? obydwa są cudnej urody, z zapartym tchem czekam na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 21 Lipca 2014 Autor Share Napisano 21 Lipca 2014 Zaraz człowieka łapią za słowo .......miałem na myśli MI-17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 oj tam, oj tam ale, żeby tak od razu szary lud pracujący rózgą po rzyci trzymam kciuki chopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Lipca 2014 Share Napisano 29 Lipca 2014 Drobiazgowa roboty choć "wiropłaty" trochę nie moja bajka ale drobiazgowy, profesjonalny i czysty warsztat zawsze miło się ogląda i śledzi postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 29 Lipca 2014 Autor Share Napisano 29 Lipca 2014 Panowie...krótkie pytanie-Może dysponuje ktoś fotkami "ścianki" między silnikami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 29 Lipca 2014 Share Napisano 29 Lipca 2014 Wykładzina jak prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 29 Lipca 2014 Share Napisano 29 Lipca 2014 W tym modelu silniki i ich komora to poważny problem. Nic nie jest tak jak powinno, dlatego zastanawiam się czy u siebie wogóle nie zamknąć przedziału silnikowego bo wtedy przynajmniej będzie podobny do oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 Flacha zrób silniki od podstaw i po problemie Wy nie dacie rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 Panowie...krótkie pytanie-Może dysponuje ktoś fotkami "ścianki" między silnikami..... Mówisz i masz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 30 Lipca 2014 Autor Share Napisano 30 Lipca 2014 Mówisz i masz?.......hehe ....dzięki Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 30 Lipca 2014 Autor Share Napisano 30 Lipca 2014 A druga strona tej ścianki jest tak samo wytłoczona?......czy poprostu tu gdzie są wklęsłości ze strony np.lewej,z drugiej są wypukłości?........nie wiem czy mnie ktoś zrozumiał,ale zostawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 Z obu stron wklęsłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Lipca 2014 Autor Share Napisano 31 Lipca 2014 COŚ TAM...COŚ TAM... ...Światełka sobie wycisnąłem zaokrąglonym pręcikiem...zagrzanym nad gazem... ...... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi