Sławekb Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2014 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Odnoszę wrażenie, że ty prędzej prawdziwy zbudujesz, niż ja skończę kaniuchnę :( Pięknie to wychodzi wyrazy uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Ta ścianka wygląda jak prawdziwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Ta ścianka wygląda jak prawdziwa. ...bo to prawdziwy plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Jeszcze "taboret" tam dorzuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Masz swój taborecik ENTER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Od razu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Jeszcze taki mały smaczek... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Widzę, że folia się spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Szczerze to ci powiem,że próg jest z folii,a otworki na schodki już są z plastiku.....a ty pewnie powoli szykujesz galeryjkę,co?....bo niewiele juz chyba do dodania w twoim Milku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Właśnie pracuję nad jednym dodatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Bardzo ładnie! Masa detali - super, że tak się starasz! Trzymam kciuki za kolejne kroki! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Zacząłem bawić się z wirnikiem nieco...i przyznam,że jestem zadowolony z efektu... postanowiłem coś niecoś zwaloryzować... oczywiście nie jest to narazie poskładane do kupy.....tylko poprzymierzałem to sobie do zdjęć)...na kolejnych zdjęciach już zacząłem to upodabniać do realu więc matować i paskudzić... tu fajnie już widać... .....ostatnia fotka mnie satysfakcjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 4 Września 2014 Super Moderator Share Napisano 4 Września 2014 No świetnie! Na prawdę super! Kolega który obok mnie siedzi właśnie z niedowierzaniem spogląda - myślał, że elementy z metalu i w 1:1 :-) heheh pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 4 Września 2014 Autor Share Napisano 4 Września 2014 Zawsze jak majstrowałem podobne elementy...to na błysk,ale przeglądając namiętnie różne fotki tego elementu..doszedłem do innych wniosków i postanowiłem to upodobnić do realu....A tak wogóle to dzięki za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 7 Września 2014 Autor Share Napisano 7 Września 2014 Foteliki...musiałem ten element przerobić i postawić na stelażu,który przypomina orginał(Chińczycy się nie popisali)...dżwignie,też musiałem po analizie zweryfikować i zrobić drugi raz... ...wstępne przymiarki,aaale jeszcze pasy itd. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 Narazie nie lata,więc obejdzie się bez pasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragon149 Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Niezły warsztat nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Września 2014 Autor Share Napisano 9 Września 2014 ......przymiarek ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Bez przymiarek w tej branży nie da rady... Ładne rzeczy się tu dzieją, trzymaj tylko dyscyplinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Września 2014 Autor Share Napisano 9 Września 2014 Staram sie Mikołaj .....czasami planuję ostre klejenie i siedzę kilka godzin...przeglądając internet w poszukiwaniu fotek jakiegoś elementu...i okazuje się,że trzeba iśc spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 Hamulec wirnika zaciągnięty, a więc łopaty nie będą się kręcić....;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Września 2014 Autor Share Napisano 11 Września 2014 Ajuż się bałem,że jakiś błąd...model na szczęście będzie w wersji "NIELOT" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Września 2014 Autor Share Napisano 11 Września 2014 Przy okazji Mariusz pytanko mam...na tej fotce pasy są wywinięte za fotel?...bo nie mam żadnego zdjęcia "0608" gdzie jest ich widok,więc robię domyślnie na podstawie innych dostepnych fotek w necie... i przy okazji to zdjęcie......czy tak samo jest w 0608?...czy to jest wyposażenie otworu w przedniej części kadłuba z prawej strony? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Września 2014 Autor Share Napisano 11 Września 2014 Wydaje mi się,że przez ten otwór widać kawałek siedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi