Erni Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Model firmy White Storm , pełna żywica i blaszki. Model dostałem od tej firmy do pomalowania w całości więc lekko nie było . Pojazd posiada całe kompletne wnętrze i silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Uzbrojony po zęby. Ma fajny nowoczesny wygląd. Przypomina mi trochę nowoczesne pojazdy .Taki agresywny design ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Mi się dla odmiany jakoś z dieselpunkiem i steampunkiem kojarzy. Bardzo ładny model , świetnie pomalowany [to u ciebie norma ]. Nie napisałeś , jaka to skala, zakładam, że trzy pięć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 28 Marca 2014 Autor Share Napisano 28 Marca 2014 Fajnie że się podoba, tak to 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 świetna rzecz, malowanie tego w całości to naprawdę wyzwanie dla mistrza. i oczywiście dałeś radę:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Bardzo ładny i ładnie pomalowany. Jedynie dach nad szoferką wygląda jakbyś zapomniał o nim przy weatheringu (drugie zdjęcie) - brak zacieków itd. w porównaniu do np tylnej częsci dachu. Ale i tak jest bardzo ładnie zrobiony. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Świetny model, bardzo mi się podoba efekt końcowy Chylę czoła za pracę na zywicy, bo jak ostatnio robiłem pojazd żywiczny do gier bitewnych to mało apopleksji nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaya Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Świetny model, bardzo mi się podoba efekt końcowy Chylę czoła za pracę na zywicy, bo jak ostatnio robiłem pojazd żywiczny do gier bitewnych to mało apopleksji nie dostałem ... bo to zła żywica była ... Franz M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 widziałem nie pomalowany w Bytomiu. Był świetny, pomalowany jeszcze lepszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Piękny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Super modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Wyborny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi