bożo wpożo Napisano 5 Kwietnia 2014 Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Kolejnego czołKa zacząłem dłubać . Nie mam doświadczenia takiego , żebym mógł opowiadać o spasowaniu zestawów poszczególnych firm produkujących modele , ale ten składa się rewelacyjnie . Jakby się uparł to w kilka godzin można go zbudować na kolanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Kwietnia 2014 Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Ile takich żabojadowych czołKów jest na rynku, które zamierzasz zbudować? Ciekawy temat, inny niż oklepane pancerne pudła. Można sobie interesujące stadko zgromadzić, tylko pytanie- czy jest z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Jest jeszcze kilka , na palcach ręki można policzyć , ale jak się wyczerpie , to wymyślę coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reez Napisano 5 Kwietnia 2014 Share Napisano 5 Kwietnia 2014 No i stało się... skoro zacząłeś już składanie swojego Brzydala to ja chyba muszę poczekać ze swoim, aż opadną emocje po Twoim skończonym modelu, bo mój na pewno nie będzie się mógł równać z Twoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 5 Kwietnia 2014 Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Ciekawy model no i nieźle sobie cenią tego brzydalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 5 Kwietnia 2014 Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Piękny, jeden z moich nieniemieckich ulubieńców. Za jaką cene wyrwany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Za jaką cene wyrwany? Dwie jawki z grosikiem w plastmodelu plus kilkanaście zybli za lufki , nie ma tragedii ... Za to jak się składa ten obrzydliwiec , warto było No i stało się... skoro zacząłeś już składanie swojego Brzydala to ja chyba muszę poczekać ze swoim Nie rób scen , tylko jedziesz ze swoim czołKiem . Czekać nie trzeba , bo składa się w mgnieniu oka , nim człek zdąży powiedzieć "placek z jagodami " , wiec zaraz będziemy na tym samym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Kwietnia 2014 Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Będziesz go malował w to kamo na boku pudła czy jeszcze inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2014 A jeszcze się zastanowię , albo łaciaty pudełkowy zielono-piaskowy kamuflaSZ , albo ten ciapkowaty z boku pudełka - się zobaczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Kwietnia 2014 Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Ja swojego w ten zielony-żółty będę robił więc ty ze swoim skilem wal mu ten ciapkowaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reez Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Ja akurat na weekend zjechałem do rodzinnego domu więc mój czołK jak Ty to mówisz leży póki co i się kurzy w Poznaniu. Ale dzisiaj późnym wieczorem postaram się posiedzieć przy nim trochę i chociaż otrzepać go z kurzu Chciałbym kiedyś zobaczyć nasze trzy Brzydale na raz na żywo to byłoby ciekawe doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 A może taki, trochę nietypowy, kamuflaż by Cię zainteresował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Francuzy nawet kamuflaże takie artystyczno-pejzażowe mieli, jakby sam Monet nim dowodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 No i kolejny Twój "pełzający" pojazd Kibicuję gorąco budowie czołgu, który w oryginale miał 4 wsteczne biegi i jeden do przodu (gdyby ich zaszli od tyłu) ot taki żarcik o drugowojennej, francuskiej broni pancernej (biała flaga będzie na wieży? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 No i ładnie... Osłona stanowiska kierowcy- odlewana! Osłona jarzma armaty- odlewana! No i na niej śruby Tak tylko- gwoli przypomnienia Czekam na więcej! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Sklejaj twoje modele mi się bardzo podobają. Jestem ciekawy efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2014 Osłona stanowiska kierowcy- odlewana! Osłona jarzma armaty- odlewana! No i na niej śruby Możesz rozwinąć bardziej temat "odlewana" i co w związku z tym miałbym zrobić? Śrubki już wyczaiłem , że trzeba dorobić z "dodatku własnego " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 7 Kwietnia 2014 Share Napisano 7 Kwietnia 2014 Fajny temat. Może pozwoli na inne, bardziej prawdziwe niż te obiegowe spojrzenie na kampanię Francuską? Jeśli ktoś interesuje się tym tematem (nie korzystając z propagandy niemieckiej i tej rodem z PRL-u) ten wie doskonale, że przy całej beznadziejności aliantów w roku 1940 to tylko i wyłącznie lotnicy i pancerniacy mogli wyjść z tego wszystkiego z podniesioną głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Osłona stanowiska kierowcy- odlewana! Osłona jarzma armaty- odlewana! No i na niej śruby Możesz rozwinąć bardziej temat "odlewana" i co w związku z tym miałbym zrobić? Śrubki już wyczaiłem , że trzeba dorobić z "dodatku własnego " Jak się przyjrzysz zdjęciom- zobaczysz delikatną fakturę odlewu na obu częściach no i trzeba przedtem zaszpachlować ich łączenie. np. http://hu.wikipedia.org/wiki/Fájl:B1_bis_'Téméraire'_Mourmelon.JPG , http://oi39.tinypic.com/yz488.jpg http://www.warlordgames.com/wp-content/uploads/2011/12/Char-B1-bis_2-600x424.jpg https://farm3.staticflickr.com/2264/2213835816_158f6076a3.jpg Pozdrawiam i kibicuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Dzięki . Cieszę się , że mam tylu kibiców CzołK prawie poklejony , zostało kilka detali i .... zabawa w kolorowanki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Popatrzę,poczekam na malunki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 No i kolejny czysto klejony model w twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Spośród realnie istniejących pojazdów to właśnie te francuskie tanki mi się zawsze najbardziej kojarzyły z warhammerowskimi pojazdami maluj, maluj - to najbardziej u Ciebie lubię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 ten czołg jest tak brzydki że aż piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 @Up Z wyjątkiem resorów, resory to porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi