lexxer_monster_machine Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Juz mam wolne na Gloster zalatwione, mam nadzieje tylko ze nie bedzie za bardzo padalo i nie zmokne w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 to ja na Hendon oczywiscie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Kwietnia 2014 @Lexxer_monster_machine Spotkasz się zatem z bazlyms bo jest dopisany do imprezy na mapie @zbiegu No to my się widzimy :-) Jeszcze napiszę Tobie PW z moim telefonem to się dogadamy co do szczegółów pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 30 Kwietnia 2014 Share Napisano 30 Kwietnia 2014 Gdyby ktos byl w poblizu to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Kwietnia 2014 Impreza dodana do mapy. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathan Napisano 30 Kwietnia 2014 Share Napisano 30 Kwietnia 2014 Uszanowanie! Bardzo chętnie CB4 Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Kwietnia 2014 Witamy! Już zostałeś dodany do mapy :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweltomasik1 Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Hej, ja niestety na razie samo modelowanie mam w kartonach (przeprowadzka do nowego domu w którym nie mam na razie miejsca by się rozłożyć ), ale spotkanie może... Mój postcode OL11 Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Maja 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 1 Maja 2014 Cześć Paweł Zostałeś dodany do mapy :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuchovski Napisano 2 Maja 2014 Share Napisano 2 Maja 2014 E16 (London City Airport) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Maja 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Maja 2014 Cześć Paweł Właśnie zostałeś dodany do mapy :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 7 Maja 2014 Share Napisano 7 Maja 2014 Co prawda ze mnie bardziej modelarz w stanie spoczynku, ale podoba mi się inicjatywa i również nie miałbym nic przeciwko jakiemuś spotkanku Leicester, LE6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 7 Maja 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 7 Maja 2014 Zostałeś dopisany do mapy, za chwilę poleci PW z informacjami o wystawach w najbliższy weekend. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 8 Maja 2014 Share Napisano 8 Maja 2014 Czesc ja tez nie naleze do zadnego klubu ale pomysl mi sie podoba Moj post code to B23 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 8 Maja 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 8 Maja 2014 Cześć Zostałeś dodany do mapy. Na marginesie kolega SAW to chyba twój sąsiad (ma dokładnie ten sam postcode) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 8 Maja 2014 Share Napisano 8 Maja 2014 No wygląda na to ze mieszka obok mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Ooo jaki ten świat mały. .witam kolegę z Erdingtonu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Cześć Reflect możesz dodać ta imprezę do mop http://www.iwm.org.uk/events/iwm-duxford/the-d-day-anniversary-air-show ja juz kupiłem bilety i generalnie nie mogę się doczekać. ..będzie się działo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 O to widzę kolego sdk_uk ze będziemy na tej samej imprezie. Kiedy jedziesz w sobotę czy niedziele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 W sobotę bo w niedzielę mi nie pasuje niestety. Jest jakiś dokładny plan zajęć co i kiedy będzie się działo bo nie mogę nic znaleźć. Wiesz coś na temat parkingów tam? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 W linku który podałeś masz listę samolotów, przy niektorych masz tylko w sobotę lub tylko w niedziele. Latać zaczynają o 14:00 a kończą o 17:30. Ja tez będę w sobotę. Podeślę ci później mój numer to się może spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 No czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Panowie na chwile obecna planuje przybycie na imprezke w Gloucester w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 10 Maja 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 10 Maja 2014 Dopisałem ten pokaz lotniczy (na marginesie tam będzie tydzień wcześniej wystawa modelarska). @kzugaj Na jutrzejszej imprezie w Gloucester będzie jeszcze bazylms oraz lexxer_monster_machine - daj im znać na PW to się umówicie na telefon ;-) pozdrawiam Christian P.S. Przypominam jeszcze że alternatywą do Gloucester (dla osób z południa kraju) jest jeszcze impreza w Hendon. Na dzień dzisiejszy potwierdzeni są: zbiegu, Zuchovski oraz stefan1965 oraz Reflect czyli ja. Zapraszamy serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 Z chłopakami się niestety nie trafiłem. Za to z klubem zgarneliśmy nagrodę za najlepszy stolik (to już nie pierwsza). Niestety dowiedzieliśmy się o tym w czasie demontażu stanowiska dlatego już całego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi