Super Moderator Reflect Napisano 2 Listopada 2015 Autor Super Moderator Napisano 2 Listopada 2015 15 - hehehehe :-) pozdro Cytuj
bazylms Napisano 2 Listopada 2015 Napisano 2 Listopada 2015 15 - hehehehe :-) pozdro W sumie to 28, ale trochę za dużo kasy jak na jeden raz. Trzeba też inne fanty sobie sprawić. Cytuj
Super Moderator Greif Napisano 3 Listopada 2015 Super Moderator Napisano 3 Listopada 2015 Bazyl ty weź sie dogadaj jako przedstawiciel na UK będziesz miał ceny hurtowe z rabatem buhahhahaha Pozdro Cytuj
bazylms Napisano 3 Listopada 2015 Napisano 3 Listopada 2015 Taa, wiesz jaki był dym jak pierwszy raz przyjechał? Wszystkie sklepy oferowały Friule w okolicy £25 a on wyskoczył z cenami £20 za paczkę. Myślałem że go zjedzą. No niestety, plastikowe gąsienice mnie troszkę męczą przy składaniu, a komfort kosztuje. P. S. Właśnie wczoraj mi TV się zrypał i trzeba będzie chyba nowy kupić, ale kasy na Telford nie oddam, he, he. Uczciwie ją w ciągu roku zdefraudowałem. Cytuj
Marcin1970 Napisano 3 Listopada 2015 Napisano 3 Listopada 2015 Telewizja kłamie, więc wytłumacz że w trosce o właściwy rozwój dzieci nie będzie tv w domu. ;)) Cytuj
Super Moderator Greif Napisano 3 Listopada 2015 Super Moderator Napisano 3 Listopada 2015 No tylko że z tymi sklepami to taki strzał w kolano- no bo skąd biorą gąski ? Od niego skoro jest producentem więc jak sam zabija rynek na imprezie to i tak potem nie ma sprzedaży... to takie zwrócenie kosztów na siłę, ale na większą skalę nieopłacalne z punktu biznesu... Ale jego cyrk jego małpy Cytuj
bazylms Napisano 3 Listopada 2015 Napisano 3 Listopada 2015 Marcin, a Największe bitwy pancerne lub Świat na wojnie? TV musi być. Cytuj
bazylms Napisano 3 Listopada 2015 Napisano 3 Listopada 2015 To fakt, tylko ostatnio czasu na oglądanie coraz mniej. Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 3 Listopada 2015 Autor Super Moderator Napisano 3 Listopada 2015 Na marginesie - jeśli ktoś byłby zainteresowany spotkaniem na imprezie - jeszcze raz - będziemy w okolicach stanowiska firmy MASTER. No i jeszcze telefon do mnie 07505921789 pozdrawiam i do zobaczenia Christian Cytuj
Marcin1970 Napisano 3 Listopada 2015 Napisano 3 Listopada 2015 nie oglądam tv od jakiś 4 lat więc nie wiem co leci. Fakt odbiornik posiadam nawet oplacam kabloewke ( pakiet z Netem) ale nikomu się niechce tego włączać. Cytuj
Tremac Napisano 3 Listopada 2015 Napisano 3 Listopada 2015 Jeśli komuś się rzuci takie logo to tam wystawiam swoje ulepki Druga hala ostatni rząd ale jak zwykle będę się kręcił przy Master ach. Cytuj
SAW Napisano 3 Listopada 2015 Napisano 3 Listopada 2015 Cześć. Możemy tu na forum wstawić jakiś schemat jak są ustawione stanowiska różnych firm modelarskich. Pamiętam że chyba było takie coś rok temu. pozdrawiam Mariusz Cytuj
bazylms Napisano 3 Listopada 2015 Napisano 3 Listopada 2015 Tutaj jest trochę informacji Scale Model World Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 7 Listopada 2015 Autor Super Moderator Napisano 7 Listopada 2015 Najnowsze zdjęcia z wystawy do zobaczenia na Facebook - zapraszam Pozdrawiam Christian Cytuj
copycat Napisano 8 Listopada 2015 Napisano 8 Listopada 2015 Moje zdjęcia pokazane na picasa. Postaram się też wstawić parę filmików. Duża wystawa, za duża. Cytuj
bazylms Napisano 8 Listopada 2015 Napisano 8 Listopada 2015 No i właśnie to jest fajne. Ja tam już od piątku rana siedziałem i dziś już niewiele było do roboty. Dobrze że chłopaki z Mastera byli to się co chwila ktoś u nich przewijał. Jak dla mnie impreza wielce udana. Cytuj
kjp_a_man Napisano 9 Listopada 2015 Napisano 9 Listopada 2015 Moje zdjęcia pokazane na picasa. …Czyżbym wóz strażacki widział w zeszłym roku na XVIII Ogólnopolskim konkursie modeli kartonowych i plastikowych w Radomiu? Cytuj
copycat Napisano 9 Listopada 2015 Napisano 9 Listopada 2015 To dwa różne modele tego samego pojazdu, kolorystyka szczegółów inna. Cytuj
7urgen Napisano 1 Stycznia 2016 Napisano 1 Stycznia 2016 Koledzy w UK- szczegolnie Ci z okolic Birmingham. Szukam zaczepienia z pod jakis klub modelarski. Strzelil mi dzisiaj do glowy pomysl zeby pokazac czesc swojej kolekcji w Cosford w tym roku. Skontaktowalem sie z Krzyskiem i ten mi podpowiedzial ze tam wjazd maja tylko zorganizowani. W okolicy Worcester tylko latajacy lotnicy i kolejarze. Zna ktos jakis klub pod ktory moglbym sie podwiesic ze swoimi figsami? Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Super Moderator Napisano 1 Stycznia 2016 Roland Turner - IPMS Birmingham - chairman.ipmsbirmingham@gmail.com Napisz do niego - całkiem miły facet. Licz się z tym, że na pierwszym spotkaniu będzie chciał abyś przystąpił do klubu za jakąś tam opłatą ;-) pozdrawiam Christian Cytuj
7urgen Napisano 1 Stycznia 2016 Napisano 1 Stycznia 2016 Bardzo Ci dziekuje Christian. A co tam, hobby zawsze wiaze sie z wydatkami... Cytuj
bazylms Napisano 10 Stycznia 2016 Napisano 10 Stycznia 2016 Panowie za tydzień 17.01 wystawa - Bolton IPMS Scale Model Show Venue: St Joseph's RC High School, Chorley New Road, Horwich, Nr. Bolton, BL6 6HW Ktoś się wybiera? Ja będę. Cytuj
Tremac Napisano 30 Stycznia 2016 Napisano 30 Stycznia 2016 Witka Macie jakieś doświadczenia z tym sklepem? Chodzi mi o te negatywne. https://www.modelhobbies.co.uk/shop/ Cytuj
zbiegu Napisano 30 Stycznia 2016 Napisano 30 Stycznia 2016 WitkaMacie jakieś doświadczenia z tym sklepem? Chodzi mi o te negatywne. https://www.modelhobbies.co.uk/shop/ No nie pomogę ci w twojej krucjacie ja mam same pozytywne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi