Super Moderator Reflect Napisano 2 Listopada 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Listopada 2015 15 - hehehehe :-) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Listopada 2015 Share Napisano 2 Listopada 2015 15 - hehehehe :-) pozdro W sumie to 28, ale trochę za dużo kasy jak na jeden raz. Trzeba też inne fanty sobie sprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 3 Listopada 2015 Super Moderator Share Napisano 3 Listopada 2015 Bazyl ty weź sie dogadaj jako przedstawiciel na UK będziesz miał ceny hurtowe z rabatem buhahhahaha Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Taa, wiesz jaki był dym jak pierwszy raz przyjechał? Wszystkie sklepy oferowały Friule w okolicy £25 a on wyskoczył z cenami £20 za paczkę. Myślałem że go zjedzą. No niestety, plastikowe gąsienice mnie troszkę męczą przy składaniu, a komfort kosztuje. P. S. Właśnie wczoraj mi TV się zrypał i trzeba będzie chyba nowy kupić, ale kasy na Telford nie oddam, he, he. Uczciwie ją w ciągu roku zdefraudowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Telewizja kłamie, więc wytłumacz że w trosce o właściwy rozwój dzieci nie będzie tv w domu. ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 3 Listopada 2015 Super Moderator Share Napisano 3 Listopada 2015 No tylko że z tymi sklepami to taki strzał w kolano- no bo skąd biorą gąski ? Od niego skoro jest producentem więc jak sam zabija rynek na imprezie to i tak potem nie ma sprzedaży... to takie zwrócenie kosztów na siłę, ale na większą skalę nieopłacalne z punktu biznesu... Ale jego cyrk jego małpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Marcin, a Największe bitwy pancerne lub Świat na wojnie? TV musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Zapomniałes o snookerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 To fakt, tylko ostatnio czasu na oglądanie coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 3 Listopada 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 3 Listopada 2015 Na marginesie - jeśli ktoś byłby zainteresowany spotkaniem na imprezie - jeszcze raz - będziemy w okolicach stanowiska firmy MASTER. No i jeszcze telefon do mnie 07505921789 pozdrawiam i do zobaczenia Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 nie oglądam tv od jakiś 4 lat więc nie wiem co leci. Fakt odbiornik posiadam nawet oplacam kabloewke ( pakiet z Netem) ale nikomu się niechce tego włączać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Jeśli komuś się rzuci takie logo to tam wystawiam swoje ulepki Druga hala ostatni rząd ale jak zwykle będę się kręcił przy Master ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Cześć. Możemy tu na forum wstawić jakiś schemat jak są ustawione stanowiska różnych firm modelarskich. Pamiętam że chyba było takie coś rok temu. pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Tutaj jest trochę informacji Scale Model World Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 7 Listopada 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 7 Listopada 2015 Najnowsze zdjęcia z wystawy do zobaczenia na Facebook - zapraszam Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 Moje zdjęcia pokazane na picasa. Postaram się też wstawić parę filmików. Duża wystawa, za duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 No i właśnie to jest fajne. Ja tam już od piątku rana siedziałem i dziś już niewiele było do roboty. Dobrze że chłopaki z Mastera byli to się co chwila ktoś u nich przewijał. Jak dla mnie impreza wielce udana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 Moje zdjęcia pokazane na picasa. …Czyżbym wóz strażacki widział w zeszłym roku na XVIII Ogólnopolskim konkursie modeli kartonowych i plastikowych w Radomiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 To dwa różne modele tego samego pojazdu, kolorystyka szczegółów inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Koledzy w UK- szczegolnie Ci z okolic Birmingham. Szukam zaczepienia z pod jakis klub modelarski. Strzelil mi dzisiaj do glowy pomysl zeby pokazac czesc swojej kolekcji w Cosford w tym roku. Skontaktowalem sie z Krzyskiem i ten mi podpowiedzial ze tam wjazd maja tylko zorganizowani. W okolicy Worcester tylko latajacy lotnicy i kolejarze. Zna ktos jakis klub pod ktory moglbym sie podwiesic ze swoimi figsami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Roland Turner - IPMS Birmingham - chairman.ipmsbirmingham@gmail.com Napisz do niego - całkiem miły facet. Licz się z tym, że na pierwszym spotkaniu będzie chciał abyś przystąpił do klubu za jakąś tam opłatą ;-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Bardzo Ci dziekuje Christian. A co tam, hobby zawsze wiaze sie z wydatkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 Panowie za tydzień 17.01 wystawa - Bolton IPMS Scale Model Show Venue: St Joseph's RC High School, Chorley New Road, Horwich, Nr. Bolton, BL6 6HW Ktoś się wybiera? Ja będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 30 Stycznia 2016 Share Napisano 30 Stycznia 2016 Witka Macie jakieś doświadczenia z tym sklepem? Chodzi mi o te negatywne. https://www.modelhobbies.co.uk/shop/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 30 Stycznia 2016 Share Napisano 30 Stycznia 2016 WitkaMacie jakieś doświadczenia z tym sklepem? Chodzi mi o te negatywne. https://www.modelhobbies.co.uk/shop/ No nie pomogę ci w twojej krucjacie ja mam same pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi