Solo Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2014 Serio, nie wiem czemu tak wyszło. Może błędy konstrukcyjne, przecież rurka Pitota zostałą zamontowana w dwóch otworach które producent umieścił w samolocie. Nie wiem, może to błąd fotografii, może coś skopsałem w modelu. Cokolwiek to jest, za późno na korekty. Za to z boku maszyna wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 24 Czerwca 2014 Share Napisano 24 Czerwca 2014 Tak wygląda zdecydowanie lepiej. Tylko oponki nie uginają się pod ciężarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2014 No dobrze, to jeszcze jedno foto, z lepszym światłem. Oponki się uginają, tutaj troszkę widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2014 Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 Tu nie chodzi o sam statecznik. Wlot powietrza jest jakby przechylony, rurka pitota(?) też jakby w całkiem inną stronę zwrócona no i wiatrochron jakoś tak krzywo. Ale pewni będziemy dopiero po obejrzeniu pełnej galerii. Po prostu cała fotka jest delikatnie przekręcona w prawo. A rurka Pitota faktycznie chyba jest nieco krzywa, ale widać tak miało być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2014 Rurka Pitota to mój błąd; po prostu źle ją osadziłem w oprawce i trochę się zwichrowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Czerwca 2014 Share Napisano 27 Czerwca 2014 Genialna praca, nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek57 Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 Piękny model. Gratuluję świetnej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2014 Dzięki panowie, ale zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Wi ktuś, czy są jakie kalki w 48 do F-100 z 356th TFS ("zielone malowanie")? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi