Grzes Napisano 29 Lipca 2014 Share Napisano 29 Lipca 2014 No Panowie, OGŁASZAM MOBILIZACJĘ! Model jest już dostępny w cenie 19,99$ Dojdą jeszcze koszta wysyłki do mnie (to jakieś grosze będą jak się rozłoży na wszystkich) oraz wysyłka do Was (9,50zł na osobę paczką ekonomiczną, jeśli ktoś będzie chciał priorytet to 11.00zł) Zamówienie jest bardzo duże, więc proszę o jak najszybszą informację TYLKO NA PW z potwierdzeniem swoich zamówień, by można było działać dalej. Jak będę miał potwierdzenie od wszystkich, skalkuluję koszty, roześlę dane do przelewu i lecimy z zamówieniem. Mam nadzieję, że do końca tygodnia uda się sprawę załatwić. Zatem w tym tygodniu BĄDŹCIE CZUJNI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 Spisaliście się LUX i już mam potwierdzenia całej listy. Ja też znam już koszty - bedzie taniej niż pisałem - więc odbierajcie PW i róbcie przelewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Trzech panów, którzy 2 dni temu odebrali PW i do dziś nie przelali pieniążków proszę o określenie się. Jeśli rezygnujecie wrzucam na Wasze miejsca innych chętnych. Zamówienie idzie najpóźniej w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Czy można jeszcze się dopisać do listy? Jeśli tak to wstępnie 2 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Kaska poszła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Panowie, piękna wakacyjna pogoda za oknem, dodatkowe środki na koncie... Może by się skusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Panowie, piękna wakacyjna pogoda za oknem, dodatkowe środki na koncie...Może by się skusić ... ale na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Eee... Grzesiuuu??? Chcesz być w tefałenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Będzie Su 22 Gdzie widziałeś potwierdzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 http://www.mojehobby.pl/products/Sukhoi-SU-22I-SU-7-IG.html nie wiem co to za wersja ale Su-22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 No to nie jest Su-22 tylko prototyp S-22/Su-7IG - Su-7 ze składanymi skrzydłami z grubsza :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 To nie jest Su-22 tylko S-22I lub Su-7IG i jest już w sprzedaży. Błąd opisu w sklepie. W tym oznaczeniu nasz Su22M4 to S-54K. Fałszywy alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarga Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Krzychu To nie Su-22 tylko S22I - samolot eksperymentalny (Su-7IG). Właśnie wyjaśnili Andzin. Antycypuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Jestem pewien, ze "Suczita" też sie pojawi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 A już myślałem, że ktoś się z konkretną zapowiedzią wychylił :-) Plotki o Su-22 krążą na razie po cichu i brak jeszcze pewności, ale i mnie taka "antycypacja" po kościach chodzi ;-) Edytka: A to jest nas już trzech :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarga Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Właśnie miałem strugać w żywicy kadłub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Nosz kur...zapiał pies zaszczekał...grr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Panowie, przed chwilą dostałem maila z informacją, że eskadra startuje do mnie za około 10 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Ok. W takim razie czekamy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarga Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 To trzeba fale zrobić i odcinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Sierpnia 2014 Share Napisano 16 Sierpnia 2014 Wiadomość sprzed 14 minut: Eskadra skompletowana, rusza do mnie wtorek-środa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 17 Sierpnia 2014 Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Oby zdążyli przed "kacapami" Władimira Władimirowicza, bo jeszcze "bukami" je potraktują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Niestety, mamy małe opóźnienie. Trochę były obawy czy takiej ilości tamożniki nie zechcą oclić, ale wszystko wyszło ok. Wczoraj eskadra przekroczyła granicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 już miejsce w magazynku szykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi