Markuz Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Bożo muszę powiedzieć, że twoje modele wprawiają mnie z kompleksy. Świetna robota. Przewidujesz podstawkę jakąś czy z założenia nie robisz takowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 27 Lutego 2015 Autor Share Napisano 27 Lutego 2015 Bardzo się cieszę , że Ci się podoba, ale sporo przesadzasz , bo Twojemu warsztatowi niczego nie brakuje . Z załozenia nie robie podstawek .... bo nie umiem Myślę , że jestem w stanie co najwyżej ogarnąć kawałek bruku czy coś w ten deseń . Któregoś razu nakupiłem wszelkich roślinek i takich tam "podstawkowych " bajerów , ale jakoś omijam to jak tylko mogę niestety . Ludzików robić też chciałbym umieć , ale za cholerę mordy ludzikowi nie idzie mi wymalowanie . Co prawda wiele prób nie czyniłem , ale jak za pierwszym razem nie wyszło to skapitulowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Powiem Ci, że wyszło mu na dobre to, że go przetrzymałeś pół roku w szafie Na razie wychodzi Ci ten model bardzo dobrze Szkoda, że producent nie pokusił się o subtelniejszą fakturę na tej drewnianej skrzyneczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Bożo, skromność to cnota ale fakt jest taki że modele robisz pierwszorzędne. Bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Pierwszoklaśne pancerauto - szczenkopad mam.A ludek się by się przydał jakiś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 Z załozenia nie robie podstawek .... bo nie umiem Myślę , że jestem w stanie co najwyżej ogarnąć kawałek bruku czy coś w ten deseń . Któregoś razu nakupiłem wszelkich roślinek i takich tam "podstawkowych " bajerów , ale jakoś omijam to jak tylko mogę niestety . Ludzików robić też chciałbym umieć , ale za cholerę mordy ludzikowi nie idzie mi wymalowanie . Co prawda wiele prób nie czyniłem , ale jak za pierwszym razem nie wyszło to skapitulowałem Ja dopiero zaczynam po latach ale gdybym wyszedł z takiego założenia co Ty to skończyłbym na pierwszym modelu i był tylko oglądaczem takich cudeniek jakie robicie . Trzeba próbować . Piękna robota !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Podoba się bardzo i tematyka i wykonanie będę śledził :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 7 Marca 2015 Autor Share Napisano 7 Marca 2015 Dziękuję chłopy i zapraszam do oglądania pokracznika : viewtopic.php?f=68&t=48114 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 Dzień dobry, Skusiłem się na ten pojazd z CSM i trafiłem na ten wspaniały wątek z jakże pięknym malowaniem. W zestawie CSM nie ma wnętrza i tak się zastanawiam, czy czegoś nie dorobić. Jednak biorąc pod uwagę zaprezentowaną tu świetną pracę, jak ten pojazd skręcał jadąc tyłem. Czy w tym zestawie są dwie kierownice? I jak to się ma do podwozia? Ktoś wie i wytłumaczy? Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 Piękny, jestem pod wrażeniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi