podciech Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 Witam kolegów.Kolejny model z kategorii "wspomnień czar" .Pamiętam jak u brata mojego kolegi zobaczyłem to pudełko wtedy wydawało się duże, piękny dwu silnikowiec. .dla 12letniego chłopaka to było coś trudno go było wtedy dostać.Model sklejony parę lat temu.serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 Jeszcze jeden piękny staruszek:) Ta groszkowa zieleń, to tak jak powinno być? Czy licentia poetica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 28 Maja 2014 Autor Share Napisano 28 Maja 2014 :-) Wiesz co jak go sklejałem znalazłem tylko dwa rysunki z podobnym odcieniem zieleni dobierałem z reki kolor, był zbliżony do tego na pudełku . Przeważnie malowane były na zielony czy khaki trudno wyczuć zdjęcia różnie pokazują. Pamiętam że znalazłem jeszcze całego aluminiowego. Pozdry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Zielony powinien być raczej ciemniejszy ale świetnie wykonany model pięknego samolotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Bardzo podoba mi się ten samolot, niezależnie od barw. Jedna uwaga - kokardy na obu statecznikach masz naklejone niepoprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 A te na skrzydłach są naklejone poprawnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Bardzo podoba mi się ten samolot, niezależnie od barw. Jedna uwaga - kokardy na obu statecznikach masz naklejone niepoprawnie. Niebieskim do przodu, a białym do góry. te na skrzydłach są naklejone poprawnie ? Moim zdaniem zupełnie poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 28 Maja 2014 Autor Share Napisano 28 Maja 2014 Ha macie racje z tymi kokardami czeski błąd muszę poprawić .Dzięki pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 Bardzo ładny. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Ar-2 - Amodel 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Do dziś mam modelarskie szpeje u rodziców w pudłeku po tym cudaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Ładny Siebel . Daawno temu robiłem go w niemieckim malowaniu . O ile dobrze pamiętam to powinien być (niemiecki) ciemno zielony . Ale to można filtrami podciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRUMCAJS Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 Ładnie wykonany aero:) przypadł mi do gustu chyba sobie taki sprawie Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi