Piotr_P Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 Witam. Model skończony już jakiś czas temu ale nie było jakoś okazji do zrobienia zdjęć. Malowany jak zawsze przy pojazdach z września 1939 -Life Color "Polska Broń Pancerna 1936-1939".nie do końca udane ale pryskany wówczas jeszcze "chinolem" .Teraz już jest Ultra... Malowanie na podstawie wkładki barwnej do gazetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 22 Września 2014 Share Napisano 22 Września 2014 Całkiem elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 22 Września 2014 Share Napisano 22 Września 2014 bardzo ładnie wymalowany i miły dla oka. szkoda, że nie pokusiłeś się o wymalowanie numeru rejestracyjnego, z reflektorami też można było jeszcze pokombinować. ale to szczegóły, które nie wpływają na odbiór całości. na podstawkę go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 22 Września 2014 Autor Share Napisano 22 Września 2014 Kurcze. Brak miejsca na półce niestety i umiejetnosci. musze chyba jedna jakąś uniwesalną podstawkę zrobić by chociaż do sesji jakoś to wyglafalo. co do numeru to zapomniałem. ..dzis rano na fotkach dopiero zauwazylem....chyba cos znajdę w kalkach z pozostałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 23 Września 2014 Autor Share Napisano 23 Września 2014 tak ,z łapki malowany . niestety chinol nieco pluł i widać niewielki odkurz na przejsciu kolorów, głównie na piaskowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 Supeł, wiele osób nabrało by się i powiedziało, że to 35-ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Bardzo fajny - czekamy na kolejne cuda w 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Bardzo ładne maleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 27 Września 2014 Autor Share Napisano 27 Września 2014 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Bardzo ładne wykonanie wszystkich Twoich FtF-ów, Fiat dla mnie jest najładniejszy - wydaje mi się tylko że przednie koła nie trzymają pionu, albo jest taki efekt na fotkach... tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Przyjemnie się ogląda. Jestem ciekaw czy mi wyjdzie też taki ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 28 Września 2014 Autor Share Napisano 28 Września 2014 Bardzo ładne wykonanie wszystkich Twoich FtF-ów, Fiat dla mnie jest najładniejszy - wydaje mi się tylko że przednie koła nie trzymają pionu, albo jest taki efekt na fotkach... tak trzymaj koła nie trzymają pionu bo nie powinny być pionowo.Mają być nieco pochylone. Tak przynajmniej widziałem na rysunkach . tu co prawda w temacie Ursusa ale uznalem to za wystarczające. http://odkrywca.pl/ursus-a-dokumentacja,636944.html Viechu dasz radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Oby ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Świetny jest Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Całkiem fajny jak na FtF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 Bardzo ładny Fiat.Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Bardzo ładny fiacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 11 Października 2014 Share Napisano 11 Października 2014 No ładne cacko - Profeska kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Dopiero Twoje dzieło przekonało mnie, że te modele warto kupować... po figurkach, które ostatnio się pojawiły miałem co raz większe wątpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 12 Października 2014 Autor Share Napisano 12 Października 2014 ja wciąż mam wątpliwości przy pojazdach gąsienicowych. tylko w zasadzie cena skłania mnie do kupowania czołgów z FtF. Sklejam je do ćwiczeń z chemią, malowaniem i brudzeniem. Po prostu mi ich nie szkoda,jak by to miało miejsce przy modelu za 50 zł. Cieszę się ,że podoba wam się mój Fiat.To najlepszy do tej pory model z serii Wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Trafiłeś na główną więc jest git ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 12 Października 2014 Autor Share Napisano 12 Października 2014 o nawet nie wiedziałem. Dziękuję.To mój pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Noo, Kolego gratulacje za fotkę Admina. Należała się,bo ładne maleństwo Ci wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Gratuluję fotki na stronie głównej Lubię oglądać fotki Twoich modeli, co będzie następne? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi