bazylms Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2014 Dzięki za uwagi. Fajny, ale gdzie jest karabin strzelca?Będzie, będzie.Sledze temat od początku i widzę że bardzo sprawnie ci Krzychu idzie bardzo ładnie wygląda. Będziesz dawał jakieś graty na tył?Raczej nie, nie mam chwilowo natchnienia. Pewno dam na inne Shermany które mam.Co do syfu/kurzenia to jeszcze sam nie wiem jak wyjdzie. Gąsienic jeszce nie ruszałem. Na razie podziałałem olejami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 20 Grudnia 2014 Share Napisano 20 Grudnia 2014 Fajny. Powinieneś dać płachtę rozpoznawcza dla lotnictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 20 Grudnia 2014 Share Napisano 20 Grudnia 2014 Pięknie pozaciekany. Jak wygląda taka płachta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 21 Grudnia 2014 Share Napisano 21 Grudnia 2014 Tak właśnie kojarzy mi się zimowe kamo - bardzo fajnie to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2014 Fajny. Powinieneś dać płachtę rozpoznawcza dla lotnictwa.A nad tym można by w sumie pomyśleć. Da ktoś może namiary jak to powinno wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 21 Grudnia 2014 Share Napisano 21 Grudnia 2014 PS. Zapomniałem zdjęcie z Armored Thunderbolt... S. Zaloga, Stackpole Books 2008 r., s.266 Na tym zdjęciu to ta plachta najbardziej zwisająca. Ktoś na forum robił model z rzeczona plachta i w wątku było kompendium wiedzy na temat. Jak znajdę to wkleję. http://502-101airborne.pl/aktualnosci/2011/panele-sygnalizacyjne-signal-panel-al-140-b-i-al-141-b/ Znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 21 Grudnia 2014 Share Napisano 21 Grudnia 2014 Z całym szacunkiem dla innych pięknie wykonanych Sherman-ów, ale to co tu widzę jest zdecydowanie w moim odczuciu najdoskonalsze. Ślady eksploatacyjne w moim typie, są ale nie za wielkie, bryła wozu nie zatarta przez zbędne klamoty. Dobra robota Krzysztof - GRATULUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 Wygląda zacnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 23 Grudnia 2014 Super Moderator Share Napisano 23 Grudnia 2014 Bardzo, ale to bardzo mi się podoba! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 Świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymczaS Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 Piękny Sherman,gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 W modelu już nic nie zmieniaj. Panele sygnalizacyjne robiłem na swoich M4 i M8, ich wymiary podał mi Paweł Leszczyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 Super wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 Oj podoba się, podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2015 I koniec - Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi