Darth_hobbit Napisano 5 Października 2014 Autor Share Napisano 5 Października 2014 Gdzie jest ten artysta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 (edytowane) ... e? Edytowane 6 Października 2014 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Gdzie jest ten artysta ? I tyle w temacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Przecież twoje wykonanie jest tak twórcze i abstrakcyjne że prawie sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth_hobbit Napisano 6 Października 2014 Autor Share Napisano 6 Października 2014 E tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth_hobbit Napisano 6 Października 2014 Autor Share Napisano 6 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 6 Października 2014 Super Moderator Share Napisano 6 Października 2014 Witam. Patrząc na ten model to mam wątpliwości, że te trzy modele w galerii które pokazałeś, są przez Ciebie wykonane. Nie gniewaj się ale takie jest moje osobiste wrażenie. Temat który sobie wybrałeś, jest bardzo ciekawy i widać że masz dużą wyobraźnie. Tylko popracuj nad starannością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth_hobbit Napisano 6 Października 2014 Autor Share Napisano 6 Października 2014 Są to moje modele zapewniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Koncepcja jaką przyjąłeś jest ciekawa ale wymaga znacznie więcej pracy niż model zrobiony "prosto z pudła". to ze twój model ma przedstawiać maszynę mocno zniszczoną nie znaczy ze wystarczy zniszczyć model.tym bardziej nie upoważnia do niestarannego sklejenia modelu(patrz np. wydechy).zadbaj o realizm.skoro chcesz "obić" model blachami to dopracuj je tak by wyglądały realistycznie.no i kwestia malowania.proponuję znaleźć fotkę na której mógł byś się wzorować i malować na jej podstawie.u ciebie brakuje ładu i konsekwencji. proponuje zapoznać sie z tym filmem to może lepiej zrozumiesz co mam na myśli pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth_hobbit Napisano 6 Października 2014 Autor Share Napisano 6 Października 2014 Z fotką będzie ciężko - nie ma wehikułu czasu, żeby zajrzeć w post-nuklearną rzeczywistość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Będziesz robił jakiś "łoszek" delikatny w linie podziału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 w sprawie fotek...czytając twoje założenia tego AH-64 wyobrażałem sobie w takim klimacie (fotki z google) oczywiście to tylko moje wyobrażenie i powyższe zdjęcia traktował bym jako inspirację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth_hobbit Napisano 9 Października 2014 Autor Share Napisano 9 Października 2014 Wszystko co zostanie podwieszone na :skrzydełkach: Apacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 Wszystko co zostanie podwieszone na :skrzydełkach: Apacha E... granaty w słoikach były by lepsze Będziesz robił jakiś "łoszek" delikatny w linie podziału? ...ale stanowczo delikatny Sławku masz rację w sprawie fotek...czytając twoje założenia tego AH-64 wyobrażałem sobie w takim klimacie (fotki z google) oczywiście to tylko moje wyobrażenie i powyższe zdjęcia traktował bym jako inspirację Piękne przykłady zdjęcia właśnie oddają taki klimat . Wiesz ja mam spore problemy ze starannością, ale to chyba nie do końca jest tym, co chciałbyś pokazać. Ale może jestem w błędzie przemyśl to. Mam wrazenie że powycieraniami i okopceniami więcej byś wskórał, niż tą krwią orków Lecz decyzja należy do Ciebie. Podsunąłeś mi pewien pomysł muszę się z czymś zmierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth_hobbit Napisano 13 Października 2014 Autor Share Napisano 13 Października 2014 Uzbrojenie całkowicie odbiega od rzeczywistości nigdy takiego nie było ! To tak gwoli przypomnienia . Sidewindery jeszcze czekają i dorobię jeszcze ramy z igieł od strzykawek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomidor Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 No i ciekawe skąd w postapokaliptycznym świecie wzięli puszkę coca-coli w idealnym stanie, w skali 72:1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth_hobbit Napisano 13 Października 2014 Autor Share Napisano 13 Października 2014 z odzysku kurcze blaszka to już czepialstwo z tą puszką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomidor Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 z odzysku kurcze blaszka to już czepialstwo z tą puszką. Ale gdzie mogli znaleźć nowiutką, nietkniętą puszkę coli o wysokości 8,32m? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth_hobbit Napisano 13 Października 2014 Autor Share Napisano 13 Października 2014 czy wszystko musi koniecznie mieć masakrycznie realne uzasadnienie ? Może trochę fantazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Października 2014 Super Moderator Share Napisano 13 Października 2014 Ale gdzie mogli znaleźć nowiutką, nietkniętą puszkę coli o wysokości 8,32m? Przy stacji benzynowej stał billboard. Pewnie stąd maja tą blachę w śmigłowcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomidor Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Ale gdzie mogli znaleźć nowiutką, nietkniętą puszkę coli o wysokości 8,32m? Przy stacji benzynowej stał billboard. Pewnie stąd maja tą blachę w śmigłowcu. Ale serio? Nie razi Was to? Maszyna obdarta i (jakoby) zardzewiała do granic niemożliwości, a blacha w kabinie nówka sztuka, nawet nie pogięta. O użyciu akurat tego kawałka blachy która jest ewidentnie rozpoznawalna jako część puszki coca-coli i nie trzymaniu skali nie wspomnę. Nie mam nic do wątków fantastycznych, a nawet jestem ich zwolennikiem, ale z zachowaniem realizmu i skali! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth_hobbit Napisano 13 Października 2014 Autor Share Napisano 13 Października 2014 czyste czepialstwo z tą puszką . Po wtóre model nie jest jeszcze skończony więc czepianie się puszki jest mało sensowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomidor Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 No sorry, taki mamy klimat... Robisz gniota, a braki warsztatowe usiłujesz maskować koncepcją post-apo i czepialstwem wytykającego ewidentne błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth_hobbit Napisano 13 Października 2014 Autor Share Napisano 13 Października 2014 Koncepcja post-apo była założona od początku. Może zdjęcia od T-800, których nikt inny nie ma . A Ty się przyczepiłeś jednej puszki - post-apo nie musi wiernie odtwarzać tego co mamy dziś. Mój model moje zabawki moje wykonanie jak Ci się nie podoba, a nadal będziesz się czepiać puszki - może wynika to z faktu, że wolisz Pepsi - to sobie daruj udzielanie się w wątku mym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Darth, Pomidor ma racje. On nie wytyka Ci chamsko błędów tylko próbuje pomóc , a ty to lekceważysz. Dobrze twoj model , twoje zasady , ale podstawowe zasady estetyki mógłbyś zachować. Będzie Ci sie podobał model ze śladami kleju , paluchów i pędzla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi