meser262 Napisano 3 Lutego 2015 Share Napisano 3 Lutego 2015 Dam znać na pewno. Widzisz ja zanim zacznę coś "strugać" to wykupuję część księgarni. Dlatego pytania o Valentine Mk.VI. Co nie znaczy że jestem masochistą - nie wnikam co do śrubki. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Lutego 2015 Autor Share Napisano 16 Lutego 2015 Model dostał zacieki i do zdjęcia założyłem mu jedną gąsienicę. Narzędzia się malują. Już niedługo powinien być koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Strasznie mi sie podoba! Chyba ten będzie moim następnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Pewnie się nie przemogę do tego pojazdu ale w twym wykonaniu przemawia do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Fajnie wygląda teraz, kiedyś może taki pustynny zmontuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Podoba mi się. Muszę powiedzieć Krzysiek, że ostatnie twoje modele wyglądają rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Lutego 2015 Autor Share Napisano 17 Lutego 2015 Dzięki koledzy. Cieszę się Marcin że Ci się podobają. Myślę że obecnie uzyskałem nazwijmy to swój styl i raczej będę się go trzymał. Oczywiście zawsze może być lepiej, albo coś się spartoli. Niemniej jednak wiem już mniej więcej co może mi wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Coraz ładniejsza ta Twoja Valentyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Fajny czołg jak zwykle Ci wyszedł, bardzo mi się podobają przebarwienia na wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 18 Lutego 2015 Share Napisano 18 Lutego 2015 Czołg paskudny, lecz model jego cudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 18 Lutego 2015 Share Napisano 18 Lutego 2015 Co tu dużo pisać duże ci się należy bo robota zacna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 18 Lutego 2015 Share Napisano 18 Lutego 2015 Ślicznie zrobiony. Bez specjalnych ekstrawagancji, ale cieszy oko swoją "kulturą". I przez Ciebie Valentynka zajęła wysoką pozycje na mojej liście planowanych modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 19 Lutego 2015 Share Napisano 19 Lutego 2015 Przyłączam się. Cisza mówi wszystko. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 20 Lutego 2015 Share Napisano 20 Lutego 2015 Podoba mi się. Muszę powiedzieć Krzysiek, że ostatnie twoje modele wyglądają rewelacyjnie. No właśnie tez to zauważyłem i zastanawiam się jak Ty to zrobiłeś, ze doszedłeś do takich efektów w tak krótkim czasie - zdradzisz nam receptę na osiąganie takich efektów ( szczególnie mam tutaj na myśli efekty malarskie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 A gąski to friulmodele? Bardzo ładny czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lutego 2015 Autor Share Napisano 23 Lutego 2015 Galeria - http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=47964 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi