Piotr_P Napisano 28 Listopada 2014 Napisano 28 Listopada 2014 oprócz tego ,że świetnie wygląda to do tego rzadki temat.Ale o tym już było... Cytuj
Stojkovic Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Ciekawy kolor wykombinowałeś z tego Olive Drab. Podchodzi lekko czernią. Fajne. Cytuj
temir 2 Napisano 30 Listopada 2014 Autor Napisano 30 Listopada 2014 Witam! Na początek mała skrzynka odpowiedzi: Zbiorczo: bardzo się cieszę że model się podoba i budzi zainteresowanie Sz.Publiczności ! oprócz tego ,że świetnie wygląda to do tego rzadki temat.Ale o tym już było... Dodam tylko że jest to o tyle dziwne iż model jest krajowy czyli ogólnie dostępny, w dość przystępnej cenie i przede wszystkim wykonany na bardzo przyzwoitym poziomie ...No cóż, pewnie przez to że to nie "Tygrys" bądź inny Pz.Kpfw.12345 ausf.XYZ model A.D. 1946 ... A teraz już nieubłaganego postępu ciąg dalszy czyli gry i zabawy terenowe: ...oraz brud i syf odsłona pierwsza: C.d.n. Pozdrawiam! Cytuj
Archelaos Napisano 30 Listopada 2014 Napisano 30 Listopada 2014 Super, zarówno model jak i podstawka! Cytuj
temir 2 Napisano 30 Listopada 2014 Autor Napisano 30 Listopada 2014 Witam! a te ząbki nie za srebrne? Stoi wyraźnie że : brud i syf odsłona pierwsza Dół kadłuba poza kolorami uzupełniającymi jest na chwilę obecną praktycznie czysty. Dopiero teraz gdy prace ziemne są zakończone będę mógł przystąpić do jego brudzenia, nazwijmy to "kontekstowego" z podłożem. Pozdrawiam! Cytuj
temir 2 Napisano 5 Grudnia 2014 Autor Napisano 5 Grudnia 2014 Witam! Kolejna odsłona dramatu a w niej zapowiadany brudu i syfu ciąg dalszy: C.d.n. Pozdrawiam! Cytuj
Marcin1970 Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Fajny, biorąc pod uwagę skale to robi wrażenie. Cytuj
gumowy01 Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Fajnie utytłany, znaczy się finisz jest bliski Cytuj
LordDisneyland Napisano 5 Grudnia 2014 Napisano 5 Grudnia 2014 Łeee.... Jestem głęboko rozczarowany...ani jednego ujęcia z góry?! I to ma nazywasz relacją warśtatową? ; ) Cytuj
temir 2 Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Napisano 6 Grudnia 2014 Witam! Jestem głęboko rozczarowany...ani jednego ujęcia z góry?! Cóż za niedopatrzenie z mojej strony ! Dopraszam się o wybaczenie ... A teraz na specjalne życzenie Sz. Publiczności : C.d.n. Pozdrawiam! Cytuj
temir 2 Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Napisano 20 Grudnia 2014 Witam! Kolejna odsłona dramatu: Do zabawy dołączył załogant a co za tym idzie model osiągnął swą ostateczną postać: Nieubłaganie nadciąga koniec dramatu - pozostaje jedynie osadzić na trwałe załoganta we włazie a model przytwierdzić do podstawy i następnie go obfotografować: Kolejna odsłona to już zapewne zaproszenie do galerii. C.d.n. Pozdrawiam! Cytuj
bazylms Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 Jedynie mam ale do tego kanistra. W takiej formie na pewno by spadł. Przymocuj go czymś. Cytuj
Polski_Czołgista Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 To wygląda jak 1:35 anie 1:72 - za ładny Cytuj
temir 2 Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Napisano 28 Grudnia 2014 Witam! Na początek mała skrzynka odpowiedzi: Jedynie mam ale do tego kanistra. W takiej formie na pewno by spadł. Przymocuj go czymś. Na specjalne życzenie Sz.Publiczności: I tak oto zabawa wreszcie dobiegła końca: W tym miejscu pragnę podziękować wszystkim tym którzy zechcieli podzielić się swoimi uwagami na temat modelu w trakcie jego budowy a także tym którzy po prostu tutaj zaglądnęli. Zapraszam do galerii: viewtopic.php?f=68&t=46940&p=688423#p688423 Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi