konrad444 Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Model skończony Warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Jeden z ładniejszych Doobi, jakie widziałem na forach Widzę, że poprawiłeś zużycie boków lemiesza, brawo! Świetnie pobrudzony, życia dodają mu dodatki. Przyczepiłbym się do wytarcia lemiesza (raczej powinny być pionowe ślady, nie poziome), do elementów pracujących tłoków hydrauliki (tłuste chromowane, powinny się aż świecić) i do gąsienic (niektóre ogniwa wyglądają na krzywe). Ogólnie - znakomity model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Piękna robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Ładny, a przy Merkavie widać jaki to kolos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 Konrad super wyszedł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 Jest malina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 Zgadzam się z Kubiszem, tylko te (chyba) krzywe gąsienice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 Pisałem już na innym forum. Genialny jest. Piękny model i dużo pracy wsadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Grudnia 2014 Share Napisano 1 Grudnia 2014 Bo są krzywe, te zwłaszcza z tyłu na prawej gąsce są widoczne, i te malowanie lemiesza. Reszta jest okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 1 Grudnia 2014 Share Napisano 1 Grudnia 2014 Juz "ochy" i "achy" były , popieram wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 7 Grudnia 2014 Super Moderator Share Napisano 7 Grudnia 2014 Bardzo ładny model! Gratuluję wyróżnienia admina! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 10 Grudnia 2014 Share Napisano 10 Grudnia 2014 Konrad, mam wrażenie , że stanowczo za mało pracy wkladasz... ... w naukę Genialnie Ci wyszedł ten buldożerek, GRATULACJĘ PS:Czy ktoś się orientuję, od jakiego wieku można przechodzić na modelarską "emeryturę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Człowieku o czym ty mówisz, o jakiej emeryturze. Ja mam 55 lat i nie mam zamiaru na nią przechodzić , a znam jeszcze starszych. Kiedy ci się znudzi to hobby to przyjdziesz na emeryturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Człowieku o czym ty mówisz, o jakiej emeryturze. Ja mam 55 lat i nie mam zamiaru na nią przechodzić , a znam jeszcze starszych. Kiedy ci się znudzi to hobby to przyjdziesz na emeryturę. Nie bardzo sobie radzisz z ironią, prawda Wiesz, to był taki bardzo za woalowany komplement dla Konrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Ja mogę tylko powiedzieć - chciałbym tak umieć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi