marioba Napisano 6 Grudnia 2014 Share Napisano 6 Grudnia 2014 Witam Szanownych Forumowiczów! Schwerer Einheits-Pkw (4x4) Horch Typ 1a (Kfz. 18). Stara jak węgiel kamienny Tamiya. Model zlepiony z licznymi poprawkami (tylne drzwi, plandeka, pokrywa kufra, pokrowiec na przednią szybę, uchwyty skrzynki, skrzyneczki, skrajniki, kilof itp.). Pomalowany bez modulacji, z rozjaśnieniami dużych płaszczyzn za pomocą akryli Italeri i tym co miałem pod reką. I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 6 Grudnia 2014 Share Napisano 6 Grudnia 2014 Z modulacją, czy bez - mnie się podoba. Wyrazisty. Jakim kolorem obijasz panzergrau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Grudnia 2014 Share Napisano 6 Grudnia 2014 I ładny, a najlepsze że fotki juz dużo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Dla mnie świetny, na mojej półce taki czeka na swoją kolejkę, oraz silnik z PlusModel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 10 Grudnia 2014 Share Napisano 10 Grudnia 2014 bardzo fajny modelik:):) a jakim kolorem obicia robisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Niezłe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2014 Witam! Z modulacją, czy bez - mnie się podoba. Wyrazisty. Jakim kolorem obijasz panzergrau? a jakim kolorem obicia robisz?? Czarny Vallejo poprawiany różnymi olejami (brązy, rude, czarne odcienie itp). I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Świetny model... Ale z tego co widzę chyba koła nie trzymają jednakowego poziomu, a model stoi na 3... (widać szczególnie na 5 i 6 zdjęciu - jedno koło z przedniej osi jest zawsze w górze).?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2014 Witam! Świetny model... Ale z tego co widzę chyba koła nie trzymają jednakowego poziomu, a model stoi na 3... (widać szczególnie na 5 i 6 zdjęciu - jedno koło z przedniej osi jest zawsze w górze).?! Model kółka ma prawidłowo wklejone. To podłoże jest krzywe i model krzywo na nim stoi. Tło to karton zawijający się do góry i do tego jeszcze lekko pofalowany. Dla niedowiarków mogę zrobić fotkę na równym podłożu. Ale dziękuję za czujność i spostrzegawczość! I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Bardzo fajny. Dwaj go na podstawkę, szkoda żeby tak po pustym jeździł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 Klasa jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2014 Witam! Po tygodniu wiszenia mojego modelu w galerii wypada coś napisać... Strasznie dziękuję za wszystkie wpisy i cieszę się że model trochę się podoba. I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi