bożo wpożo Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 Takiego cudaka postaram się zrobić : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 ale kolegę na ruskich dziwaków wzięło....niemniej jednak będzie z pewnością miło śledzić wątek z czymś nietuzinkowym i zupełnie innym niż wszystke tygrysy i teciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 Będziesz poprawiał błotniki do takich jak na zdjęciu czy będzie z pudła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 1 Stycznia 2015 Share Napisano 1 Stycznia 2015 Piękny, nietuzinkowy temat... obserwuję z uwagą... Pozdrawiam noworocznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Stycznia 2015 Share Napisano 1 Stycznia 2015 Bendzie pływał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 1 Stycznia 2015 Share Napisano 1 Stycznia 2015 Żeby nam tylko Bożydar nie popłynął na tym modelu...:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 1 Stycznia 2015 Share Napisano 1 Stycznia 2015 ale kolegę na ruskich dziwaków wzięło....niemniej jednak będzie z pewnością miło śledzić wątek z czymś nietuzinkowym i zupełnie innym niż wszystke tygrysy i teciaki Jakby nie mówić, to też Teciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 1 Stycznia 2015 Share Napisano 1 Stycznia 2015 Ale się dzieje Bożo lepi kolejnego ruska. Zasiadam i podglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Oj będę podglądał. Ale kolejny Fin?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Ale się dzieje Bożo lepi kolejnego ruska.Chiba raczej fińczyka.Gdyby to była tankietka, albo drezyna to w ostateczności można by mówić o fince. Zasiadam i podglądam.Ja tu tylko przypadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Oj tam, oj tam czepiacie się towarzyszu kjp_a_man To jest owoc myśli technicznej, elity inżynierów Fabryki nr 37 w Moskwie pod światłym przewodnictwem konstruktora Kozyriewa. A że zagarnięty przez wrogów proletariatu to już inna sprawa. Wrogą propagandę głoście obywatelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Ruski - Fiński obojętnie! Ważne że amfibia T-37. Niezbyt częsty uczestnik na forum, a ma już roczek. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Ciekawi mnie ta kwestia błotników. Te ze zdjęcia wg mnie lepiej wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2015 Heloł ! Okropnie się cieszę , że kibice nie zawiedli Będziesz poprawiał błotniki do takich jak na zdjęciu czy będzie z pudła? Trzeba było kombinować , bo Daniel by mnie zlinczował Na razie mam tyle zrobione tego maleńkiego czołKa . Żeby czołek był fińczykiem, musiałem pomieszać obydwa zestawy hobby bossa z t37 , między innymi z drugiego zestawu są błotniki i wanna kadłuba . Zostało mi jeszcze podłubać parę detali i pomału będę się zbliżał do malunków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 A się kolega zafiksował na tych Finach-ale to dobrze...zwłaszcza że to nie te znane większoszci Sztugi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Stycznia 2015 Share Napisano 3 Stycznia 2015 No i dobrze. A jeszcze w takich rękach to już super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 3 Stycznia 2015 Share Napisano 3 Stycznia 2015 Nom ładnie. A zrobisz zdjęcie z monetą 5zł? Albo2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 3 Stycznia 2015 Share Napisano 3 Stycznia 2015 Tak po cichu liczyłem że będzie wersja Fińska. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekPz Napisano 3 Stycznia 2015 Share Napisano 3 Stycznia 2015 Jak sklejalność? Bo mam zamiar kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2015 Wszystko gra i pasuje . Tymczasem położyłem kolorek bazowy - jak zwykle jaśniejszy , bo potem wszystko ściemnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 Cieniowanie bardzo ładne tylko jakoś mało zielony, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2015 Spoko , spoko ... Wszystko się stonuje po nałożeniu suwaksów . Dam radę , to nie galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 W to nie wątpię, ale rujnujesz moją teorię malowania, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 Hobby Boss zapowiedział fińskiego T-50, będzie do kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 ale rujnujesz moją teorię malowania, he, he. Dlaczego? Żółty filtr i brązowy i masz piękna rosyjska zieleń. Żółtym regulujesz jak bardzo ma być oliwkowa. Fajny model ale czemu nie pokusiłeś się na zdewastowanie lekkie tych błotników jak na fotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi