Solo Napisano 14 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2015 Dzieki panowie. Tak, cienie do powiek: sadza, rdza i plamy po oleju. Trochę to stonowałem potem, bo było zbyt mocne. Ale świetnie mi się pracuje tymi tamkami, fajny środek do brudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 Wspaniała robota kolego Solo. Malowanie i weathering wyszły świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2015 Bardzo dziękuję. A to już prawie finał: model pomalowany, poprawki zrobione, brudzenie skończone. Został tylko do nałożenia lakier matowy i mogę montować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 Ciekawa diorama pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2015 No i gotowe. Postaram się dziś zrobić ładną galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 ha, wytarłeś większość brudów ,-)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Jak dla mnie rewelacja, co następne? Dokonczysz F-16, czy weźmiesz coś nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2015 Spiton, nie tylko wytarłem, ale praktycznie robiłem to od nowa i chyba wyszło to na dobre. Co do planów: F-16 będzie robiony w tle, jakoś nie mam do niego teraz serca. Następny model to F/A-18A+. A teraz zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi