Stojkovic Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Model poddany rewitalizacji. Czy ze starcia wyszedłem zwycięsko oceńcie sami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Malowanie bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Tylko coś z tymi szybami nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 15 Lutego 2015 Autor Share Napisano 15 Lutego 2015 Oszybowanie musiałbym wykonać od podstaw, co wiązałoby się ze sporym nakładem pracy, więc postawiłem na to co było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Bardzo ładny modelik,gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Dodge zawsze mi się podobały, mają coś w swoim wyglądzie. Kiedyś dawno temu sklejałem ten model, nie wyszedł ani w połowie tak dobry, jak Twój. Pewnie dlatego, że zakończyłem tylko na sklejeniu, pomalowaniu farbą bazową i kalkomaniach (położonych na mat) Podoba się Coś tam jest chyba dziwnego zielonkawego na rancie drzwi kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 16 Lutego 2015 Autor Share Napisano 16 Lutego 2015 Niektóre niedociągnięcia wychodzą już po obejrzeniu fotek. Generalnie to mam nadzieję że Dodge to miła odskocznia od ton forumowych Tigerów i Shermanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Na drzwiach z tyłu masz ślady po wypychaczach, a kanister nie jest niczym zamocowany w uchwycie na błotniku. Drzwi boczne nie mają klamek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 17 Lutego 2015 Autor Share Napisano 17 Lutego 2015 Wszystko się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 18 Lutego 2015 Share Napisano 18 Lutego 2015 Drzwi boczne nie mają klamek... Bo to jest sanitarka... z psychiatryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 18 Lutego 2015 Share Napisano 18 Lutego 2015 Ale z kierowcą chyba wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 18 Lutego 2015 Autor Share Napisano 18 Lutego 2015 To jedna z tych sanitarek pogotowia łódzkiego... biorą cię z linii frontu i zaliczają jako "skórę". Jest pare elementów, które gdybym się zacietrzewił byłyby do dorobienia/poprawienia ale z założenia miała być to szybka rewitalizacja a nie walka w merytoryczne poprawianie wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Lutego 2015 Share Napisano 18 Lutego 2015 Przyjemny dla oka model. Mam izraelskiego humvee w wersji ambulans i choć minęło 70 lat, to niewiele sie zmieniło. Bardzo sympatyczny pojazd i z pewnością ożywia półkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Lutego 2015 Share Napisano 20 Lutego 2015 Udany nie powiem. może go tak na podstawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 22 Lutego 2015 Autor Share Napisano 22 Lutego 2015 No kusząca ta propozycja z podstawką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 23 Lutego 2015 Share Napisano 23 Lutego 2015 Model pełen szpar i dziur - niechlujnie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 25 Lutego 2015 Autor Share Napisano 25 Lutego 2015 Widzę, że opinie są podzielone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi