wosiek Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 (edited) Po dwóch latach przygoda z tym modelem dobiega końca. Jak widać nie wpłynęło to dobrze na jego kondycję. Do rzeczy - model firma ACE, skala 1:72, malowanie czym popadnie. Można się pastwić. I na koniec zdjęcie z montetą Edited July 11, 2017 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Przycisk do kartek z myszką.. Pozdrawiam, Maciej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpl Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Wspaniale wyszło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 ostatnie zdjęcie super oddaje ile pracy włożyłeś Wojciechu w swój model. Super. będą chyba znowu nagrody... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Podoba mi się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Jak na dwa lata roboty to nie wiele... Bardzo fajne maleństwo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiek Posted March 7, 2015 Author Share Posted March 7, 2015 Dzięki za miłe słowa. Niewątpliwie takie komentarze są motywacją do dalszej pracy i prób rozwijania umiejetności. Jak na dwa lata roboty to nie wiele... Musiał nabrać mocy urzędowej tzn "spatynować" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Super wyszedł maluszek. Kapitalne resory i wał napędowy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiek Posted March 7, 2015 Author Share Posted March 7, 2015 Super wyszedł maluszek. Kapitalne resory i wał napędowy... Niestety nic z tego nie widać, bo koncepcja podstawki się zmieniła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Super, może tylko ta woda za mleczna taka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiek Posted March 8, 2015 Author Share Posted March 8, 2015 Super, może tylko ta woda za mleczna taka. Na to już niestety nie mam wpływu. Pocieszające jest to, że w naturze wygląda to znacznie lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Taki szkrab. Super wyszedł, ja nie wiem jak ty to robisz? Ja w 1:48 ledwie daję radę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiek Posted March 10, 2015 Author Share Posted March 10, 2015 Taki szkrab. Super wyszedł, ja nie wiem jak ty to robisz? Ja w 1:48 ledwie daję radę. Nie żartuj. Widzę i cmokam na wyczyny w Twojej 1:48 skali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamerio Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 No fajnie Liście palmy sam wycinałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiek Posted March 11, 2015 Author Share Posted March 11, 2015 No fajnie Liście palmy sam wycinałeś? Tak, jam ci to uczynił ze zwykłej kartki papieru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts