wosiek Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 (edytowane) Po dwóch latach przygoda z tym modelem dobiega końca. Jak widać nie wpłynęło to dobrze na jego kondycję. Do rzeczy - model firma ACE, skala 1:72, malowanie czym popadnie. Można się pastwić. I na koniec zdjęcie z montetą Edytowane 11 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Przycisk do kartek z myszką.. Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Wspaniale wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 ostatnie zdjęcie super oddaje ile pracy włożyłeś Wojciechu w swój model. Super. będą chyba znowu nagrody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Jak na dwa lata roboty to nie wiele... Bardzo fajne maleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 7 Marca 2015 Autor Share Napisano 7 Marca 2015 Dzięki za miłe słowa. Niewątpliwie takie komentarze są motywacją do dalszej pracy i prób rozwijania umiejetności. Jak na dwa lata roboty to nie wiele... Musiał nabrać mocy urzędowej tzn "spatynować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Super wyszedł maluszek. Kapitalne resory i wał napędowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 7 Marca 2015 Autor Share Napisano 7 Marca 2015 Super wyszedł maluszek. Kapitalne resory i wał napędowy... Niestety nic z tego nie widać, bo koncepcja podstawki się zmieniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Super, może tylko ta woda za mleczna taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 8 Marca 2015 Autor Share Napisano 8 Marca 2015 Super, może tylko ta woda za mleczna taka. Na to już niestety nie mam wpływu. Pocieszające jest to, że w naturze wygląda to znacznie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 9 Marca 2015 Share Napisano 9 Marca 2015 Taki szkrab. Super wyszedł, ja nie wiem jak ty to robisz? Ja w 1:48 ledwie daję radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 10 Marca 2015 Autor Share Napisano 10 Marca 2015 Taki szkrab. Super wyszedł, ja nie wiem jak ty to robisz? Ja w 1:48 ledwie daję radę. Nie żartuj. Widzę i cmokam na wyczyny w Twojej 1:48 skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 No fajnie Liście palmy sam wycinałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 11 Marca 2015 Autor Share Napisano 11 Marca 2015 No fajnie Liście palmy sam wycinałeś? Tak, jam ci to uczynił ze zwykłej kartki papieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi