Jamat Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Witam wszystkich. Oto galeria Sd.Kfz 251/9 Stummel w malowaniu 114. pgrenpanc 6. DPanc, Polska 1944. Do budowy wykorzystałem: błotniki Aber zasobniki Part zestaw podstawowy blaszek Part armata Aber pociski Eureka skrajniki Rb Model koła PanzerArt pracujące gąski AFV Club i wiele innych rzeczy. Link do warsztatu dla zainteresowanych viewtopic.php?f=87&t=46818 Miłego oglądania I taka ciekawostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Cóż tu można napisać - kawał dobrej roboty. Piękny niepowtarzalny Sd.Kfz 251/9 Stummel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Dla mnie rewelacja, wszystko mi się podoba w tym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Dla mnie super. Wszystko w nim żyje. Dużo się dzieje we wnętrzu. Felga na przodzie ciekawie się prezentuje. Koło z boku też. Granaty jakby z błota wyjęte. Karabin bez słojów wygląda jednolicie (ostatnio pracuje też nad słojami i wiem ,że to nie łatwe) I taśma amunicyjna do MG34 cała ze złota. Dla mnie za złota. Dużo wykorzystałeś oddzielnych akcesoria. To musiał być drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Ładnie wymalowany, pięknie pobrudzony, fajnie obładowany, jednym słowem rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Po co sie rozpisywac, ctrl+c, ctrl+v " Ładnie wymalowany, pięknie pobrudzony, fajnie obładowany, jednym słowem rewelacja " i wszystko w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Bardzo fajnie wykonany, super detale i dodatki, bardzo mi sie podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Świetnie wykonany, wygląda bardzo naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 Jak pisałem wcześniej, wypas! Jak będę robił swojego to jest na co patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Ja sie dopisuje do ochów i achów... Rewelka i mnie osobiście poruszyła fotka na której widać fakture metalu na pokrywie silnika. Jedna rzecz tylko mnie trochę zdziwiła. Miks granatu Stielhandgranate 24/43... Ja osobiście nie znam takiej wersji która miałaby cierny zapalnik na "puszce" i zakrętkę u dołu trzonka... Ale może było coś o czym nie wiem. To zwyczajnie nie miałoby sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Bardzo efektowny. Gratuluje super projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi