kommar Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Dłubałem i wydłubałem. Model OK, da się sklejać. Cieszę się, że go skończyłem. Wpisy mile widziane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Pieknie,WSZYSTKO,ale roslinki i woda z rury ugotowaly mnie.Wszystkie dioramki masz wyciuciane jestes artysta pod kazdym wzglendem.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Bardzo mi się podoba! Mam pytanie po co te walizki? Jakos do koncepcji mi nie pasują, albo jest ich za mało ( brak zdobycznego patefonu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Czemu nie wstawiłeś w dziale "diorama" >?< Pojazd świetny!!! Figurka średnia. Ale z daleka daje radę. Rośliny przy ziemi i w wodzie porostu rewelacja! Też podobne robiłem w wodzie. Częściowo przypomina moją dioramę z 2014. Gdyby nie drzewo to było by za ładnie! Twoje drzewo nie przekonuję mnie. Słaba kora. Pokaże Ci moje może drugim razem pomyślisz o korze drzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Rośliny przy ziemi i w wodzie porostu rewelacja! Popieram. Może coś więcej na ich temat? Twoje drzewo nie przekonuję mnie. Zgadzam się. Wymaga ciut dopracowania. Figurka średnia. Ale z daleka daje radę. Zgadzam się. Fajna scenka, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 28 Maja 2015 Autor Share Napisano 28 Maja 2015 Panowie. Przepraszam za zamieszanie, ale przeniosłem post do działu z pojazdami. Tam odpowiem na Wasze pytania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 28 Maja 2015 Autor Share Napisano 28 Maja 2015 Drzewko będę jeszcze poprawiał, od początku nie miałem przekonania że jest OK. Zrobię jeszcze zdobyczny patefon. Z figurki też nie jestem zadowolony do końca.Tak rzadko je maluję, że sam nie wiem co z nią zrobić. Mam kumpla od figurek i chyba zgłoszę się do niego po wskazówki. Trawa zrobiona jest z "trawy kolejkowej - 3 rozmiary kupione w sklepie dla architektów. + to co zebrałem w przydomowym ogródku, młode pędy i mech. Tatarak to - włosie ze szczotki do zamiatania, liście tataraku to papier pomalowany na zielono i wycięty nożyczkami. Pałki - Milliput. Kwiatki to mech malowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 Z mego punktu widzenia wspaniale wydlubaleś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 Wszystkie uwagi, które mógłbym wymienić zostały już wskazane, więc zostaje mi tylko pogratulować udanej scenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 29 Maja 2015 Share Napisano 29 Maja 2015 Bardzo zacna robota, calosc super w odbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Maja 2015 Share Napisano 29 Maja 2015 Bardzo ładna i ciekawa praca. Ja przyczepię się do koła zapasowego - idealnie czyste. Troszkę kurzu by się na nim przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Maja 2015 Share Napisano 29 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 30 Maja 2015 Share Napisano 30 Maja 2015 Bardzo ciekawa praca. Zamiast portretu tow.Stalina chyba lepsza była by jakaś ikona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Maja 2015 Share Napisano 30 Maja 2015 Znakomita dioramka, wóz świetnie zrobiony gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 31 Maja 2015 Autor Share Napisano 31 Maja 2015 Dziękuję za wszystkie uwagi i opinie. Już zabieram się za poprawki. Postaram się wykorzystać wszystkie Wasze zalecenia. Jak tylko je skończę to się pochwalę. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2015 (edytowane) kółko przybrudzone nie mogłem się zdecydować - Ikona czy Stalin? zamiast patefonu wystrugałem harmoszkę ;) kwiatuszek ptaszek drzewko woda https://www.pinterest.com/radosawkumiski/ba-3-stalin-in-calamus-stalin-w-tataraku/ Praca poprawiona, zgodnie z Waszymi uwagami. Brakuje tylko liści grążela , ale to następnym razem. W sobotę jest konkurs w Warszawie (https://modelfiesta.wordpress.com/fiesta-2015/), chyba wystawię tę dioramkę. Co wy na to? Wpisy mile widziane. Edytowane 8 Czerwca 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 … W sobotę jest konkurs w Warszawie (https://modelfiesta.wordpress.com/fiesta-2015/), chyba wystawię tę dioramkę. Co wy na to? Wpisy mile widziane. Fiesta fajna jest bo to bardziej fiesta niż konkurs. Wal śmiało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Zdecydowanie lepiej! Drzewo to błyszczy czy to tylko mi w oczach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Ptaszek wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paranoid Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Co do dylematu ikona czy Tow. Józef, można też pójść na kompromis..... lub też dać wersję uwspółcześnioną... Z góry przepraszam wszystkich urażonych Sama dioramka jak i paskudnik na kołach śliczny. Kwiczoł mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 Widziałem na III Warszawskiej Fieście Modelarskiej. Świetna praca i gratuluję wyróżnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2015 Dziękuję wszystkim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 8 Lipca 2015 Share Napisano 8 Lipca 2015 Piękna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi