rucek Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Witam serdecznie przedstawiam wam Latającą Krowę z 1 Dywizji Pancernej Dodatków dużo nie było więc nie będę się o nich rozpisywał mogę powiedzieć, że plandeka na tyle własnej roboty Zapraszam do oglądania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Pierwszy! Bardzo ładny model, jestem pod wrażeniem twojego potencjału bo to przecież początki. Dalej będzie jeszcze lepiej. Cieszę się także, że zająłeś się polską tematyką. I jeszcze gratulacje nagrody na Fieście w Warszawie :-) Rozwijaj się i sław imię Olsztyna :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiek Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Pierwszy! Bardzo ładny model, jestem pod wrażeniem twojego potencjału bo to przecież początki. Dalej będzie jeszcze lepiej. Cieszę się także, że zająłeś się polską tematyką. I jeszcze gratulacje nagrody na Fieście w Warszawie :-) Rozwijaj się i sław imię Olsztyna :-) Amen Całkowicie się zgadzam z Przedmówcą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumowy01 Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Wielkie Brawo, za pojazd, za jego oznakowanie. No i oczywiście za bardzo udany początek przygody z modelarstwem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Całkiem ładny ten Twój Sherman Podoba mi się sama koncepcja i prezentacja mini-scenki. Malowanie i ślady eksploatacji też całkiem do rzeczy, jednakże w następnym modelu spróbuj dopracować fakturę drewna na narzędziach i skrzyniach. Jak dla mnie trochę też za dużo tej rdzy na gąsienicach. Poza tym naprawdę bardzo fajnie wykonany model! Działaj dalej! Pozdrawiam Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rucek Posted June 19, 2015 Author Share Posted June 19, 2015 Cieszę się także, że zająłeś się polską tematyką. I jeszcze gratulacje nagrody na Fieście w Warszawie :-) Rozwijaj się i sław imię Olsztyna :-) Nie przesadzaj bo w samozachwyt wpadnę Dzięki Całkiem ładny ten Twój Sherman ... jednakże w następnym modelu spróbuj dopracować fakturę drewna na narzędziach i skrzyniach. Jak dla mnie trochę też za dużo tej rdzy na gąsienicach. Będę na to na pewno zwracał uwagę w przyszłości Wielkie Brawo, za pojazd, za jego oznakowanie. Pojazd w Polskich barwach zupełnie inaczej wygląda na półce Taki jeden kolega mnie Tym zaraził Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xychu Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Bardzo ładny czołg Gratulacje! Jak dla mnie tylko załoganta/ów brakuje, poza tym super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Świetny model bardzo mi się podoba. Widziałem na żywo w warszawie na fieście. Gratuluję zasłużonego wyróżnienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Ładny, ale musisz popracować jeszcze nad kurzeniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Nad podstawkami też popracuj, bo model może się podobać, ale podstawka jak dla mnie jak ulepiona z gliny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rucek Posted June 19, 2015 Author Share Posted June 19, 2015 Spokojnie Panowie jeśli hodzi o podstawki i kurzenie dopiero raczkuje ale idę ciągle do przodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Bardzo ładnie wykonany i pokazany Piękny kawałek polskiej historii w miniaturze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 A roślinność ( różowe kwiatuszki etc.) to czyj wyrób? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Ładny model, podoba mi sie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rucek Posted June 20, 2015 Author Share Posted June 20, 2015 Te różowe to nie wiem jaka firma dostałem od kolegi. Reszta to spacery z córką po lesie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manas Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Czy ten model wymaga jakichś zasadniczych przeróbek/modyfikacji, żeby doprowadzić go zgodności z naszą "krówką"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Skrzynki z tyłu kadłuba i Browning 0.3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts