rucek Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Witam serdecznie przedstawiam wam Latającą Krowę z 1 Dywizji Pancernej Dodatków dużo nie było więc nie będę się o nich rozpisywał mogę powiedzieć, że plandeka na tyle własnej roboty Zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Pierwszy! Bardzo ładny model, jestem pod wrażeniem twojego potencjału bo to przecież początki. Dalej będzie jeszcze lepiej. Cieszę się także, że zająłeś się polską tematyką. I jeszcze gratulacje nagrody na Fieście w Warszawie :-) Rozwijaj się i sław imię Olsztyna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Pierwszy! Bardzo ładny model, jestem pod wrażeniem twojego potencjału bo to przecież początki. Dalej będzie jeszcze lepiej. Cieszę się także, że zająłeś się polską tematyką. I jeszcze gratulacje nagrody na Fieście w Warszawie :-) Rozwijaj się i sław imię Olsztyna :-) Amen Całkowicie się zgadzam z Przedmówcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Wielkie Brawo, za pojazd, za jego oznakowanie. No i oczywiście za bardzo udany początek przygody z modelarstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Całkiem ładny ten Twój Sherman Podoba mi się sama koncepcja i prezentacja mini-scenki. Malowanie i ślady eksploatacji też całkiem do rzeczy, jednakże w następnym modelu spróbuj dopracować fakturę drewna na narzędziach i skrzyniach. Jak dla mnie trochę też za dużo tej rdzy na gąsienicach. Poza tym naprawdę bardzo fajnie wykonany model! Działaj dalej! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2015 Cieszę się także, że zająłeś się polską tematyką. I jeszcze gratulacje nagrody na Fieście w Warszawie :-) Rozwijaj się i sław imię Olsztyna :-) Nie przesadzaj bo w samozachwyt wpadnę Dzięki Całkiem ładny ten Twój Sherman ... jednakże w następnym modelu spróbuj dopracować fakturę drewna na narzędziach i skrzyniach. Jak dla mnie trochę też za dużo tej rdzy na gąsienicach. Będę na to na pewno zwracał uwagę w przyszłości Wielkie Brawo, za pojazd, za jego oznakowanie. Pojazd w Polskich barwach zupełnie inaczej wygląda na półce Taki jeden kolega mnie Tym zaraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xychu Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Bardzo ładny czołg Gratulacje! Jak dla mnie tylko załoganta/ów brakuje, poza tym super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Świetny model bardzo mi się podoba. Widziałem na żywo w warszawie na fieście. Gratuluję zasłużonego wyróżnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Ładny, ale musisz popracować jeszcze nad kurzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Nad podstawkami też popracuj, bo model może się podobać, ale podstawka jak dla mnie jak ulepiona z gliny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2015 Spokojnie Panowie jeśli hodzi o podstawki i kurzenie dopiero raczkuje ale idę ciągle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 20 Czerwca 2015 Share Napisano 20 Czerwca 2015 Bardzo ładnie wykonany i pokazany Piękny kawałek polskiej historii w miniaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 20 Czerwca 2015 Share Napisano 20 Czerwca 2015 A roślinność ( różowe kwiatuszki etc.) to czyj wyrób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 20 Czerwca 2015 Share Napisano 20 Czerwca 2015 Ładny model, podoba mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2015 Te różowe to nie wiem jaka firma dostałem od kolegi. Reszta to spacery z córką po lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Czy ten model wymaga jakichś zasadniczych przeróbek/modyfikacji, żeby doprowadzić go zgodności z naszą "krówką"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Skrzynki z tyłu kadłuba i Browning 0.3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi