piotrkur Napisano 31 Stycznia 2016 Share Napisano 31 Stycznia 2016 Ale oczko jej się urwało!tej zawieszce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2016 Ale oczko jej się urwało!tej zawieszce! Nie bardzo rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 31 Stycznia 2016 Share Napisano 31 Stycznia 2016 Bo się dyndoli w jednym rogu..ta zawieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2016 I ma się dyndolić, takie było założenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 31 Stycznia 2016 Share Napisano 31 Stycznia 2016 I ma się dyndolić, takie było założenie I wszystko jasne! Dawaj dalej z tematem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 7 Lutego 2016 Autor Share Napisano 7 Lutego 2016 Witam! Troszkę podziałałem przez weekend, zamontowałem dwa karabiny FN-Mag i dołożyłem trochę bambetli. Zostało mi poprawić co nieco, zamontować kabelki do przednich reflektorów, pozakładać trochę pasów i w sprawach montażu byłoby na tyle. Ostateczne zdjęcia modelu w tym stanie niepomalowanym za tydzień. Wszelkie sugestie i reklamacje zgłaszać do końca przyszłego tygodnia, potem zaczynam malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Lutego 2016 Share Napisano 7 Lutego 2016 A FN-Mag-i gdzie zakupiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Nie wnoszę zastrzeżeń. Jest pięknie!! Można malować wg. mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 normalnie totalny Mad Max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 8 Lutego 2016 Autor Share Napisano 8 Lutego 2016 Dzięki koledzy, fakt, ma coś w sobie z Mad Maxa A FN-Mag-i gdzie zakupiłeś?? Oczywiście w Azji Dokładniej w Luckymodel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Oczywiście w Azji Dokładniej w Luckymodel. I oczywiście nie pochwaliłeś się wcześniej że będziesz tam zakupował?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 8 Lutego 2016 Autor Share Napisano 8 Lutego 2016 To kupowałem dawno temu, FN-Magi mam zawsze na stanie, bo zawsze są mi potrzebne, jak widzę, że się kończą, to automatycznie domawiam następne Następnym razem Piotrze dam Ci znać jak będę kupował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Albo mi się zdaje, albo zauważyłem ślady po wypychaczach: Mam nadzieję, że zdążyłem przed początkiem malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 13 Lutego 2016 Super Moderator Share Napisano 13 Lutego 2016 Prezentuje się zacnie! Czekam na dalszy rozwój :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Albo mi się zdaje, albo zauważyłem ślady po wypychaczach: Mam nadzieję, że zdążyłem przed początkiem malowania. Co do rury, cały czas ważą się jej losy, dlatego jest nieobrobiona. Chyba ulegnę sugestii i faktycznie wystrugam nową. Wyjścia raczej nie będzie i Bartek musi zrobić nową. Bo taki model na ładną zasługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 14 Lutego 2016 Autor Share Napisano 14 Lutego 2016 Cześć! Dzięki Christian! Maćku, rura będzie przerabiana, jak wspomniał Krzysiek. Nie będę strugał od podstaw, tylko zeszlifuję to na gładko, i owinę cienką taśmą, tak żeby przypominało oryginał. Mam jeszcze właz dowódcy do poprawki, a i podejrzewam, ze wyjdzie trochę baboli po nałożeniu podkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Jak dla mnie to Twoje modele mogłoby stać na półce niemalowane. Kozacko wyglądają na tym etapie. Działaj dalej, bo ja tu często zaglądam tylko po cichaczu ponieważ nic nie znam się na IDF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Powiem Ci że widziałem gdzieś na fotce ,że na włazie był taki sam ślad..nie sądzę żeby był to ślad po wypychaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Jak dla mnie to Twoje modele mogłoby stać na półce niemalowane. Ty weź go nie kuś bo jeszcze tak zostawi. Bartek kończ te detali i maluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 28 Maja 2016 Autor Share Napisano 28 Maja 2016 Cześć! Wróciłem, model rozebrany do malowania, kadłub już po podkładzie. Na szczęście w miarę czysto go skleiłem i obyło się bez większych poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Tylko na kolejną odsłonę nie każ czekać kolejnych kilka miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 18 Czerwca 2016 Share Napisano 18 Czerwca 2016 Gdzie jest przycisk "lubię to"? Wygląda coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Nie chcę Cię popędzać..ale mógłbyś już coś pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Pojazd rodem z Wietnamu, widziałem wiele zdjęć ale na żadnym(jedno tylko -wozu dowódczego z workami na bambetle)nie widziałem worków z piaskiem. We wnętrzu nie powinno być niczego oprócz miejsc dla załogi i desantu !! Sam pojazd jak do tej pory wygląda fajnie ale te worki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Pojazd rodem z Wietnamu, widziałem wiele zdjęć ale na żadnym(jedno tylko -wozu dowódczego z workami na bambetle)nie widziałem worków z piaskiem.We wnętrzu nie powinno być niczego oprócz miejsc dla załogi i desantu !! Sam pojazd jak do tej pory wygląda fajnie ale te worki ... Myślę ,że Barhass zasypie Cie w odpowiedzi fotkami..ja ze swojej strony na dobry początek znalazłem taką ( w tym wypadku M-163): http://en.valka.cz/topic/view/13050/M163-VADS a tu masz dwie z zawalonym wnętrzem.. http://www.militarymodelling.com/sites/1/images/member_albums/42100/349570.jpg http://armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=131471 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi